Lieve 13 Angels van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en een hele fijne dag toegewenst met jullie baasjes.
ook die onlangs zijn overleden ook al zijn jullie niet meer op deze aarde maar toch vergeten wij jullie ook niet nooit meer en zal dit voor jullie baasjes en mijĀ  een dag zijn met een lach en een traan aan alles wat jullie hebben gegeven aan liefde een maatje een ware vriendschap recht uit jullie hart met zoveel liefde ook bij jullie staan we stil en wil ik jullie baasjes ontzettend bedanken voor het hele goede leven wat jullie hebben gehad jullie zijn Angels en blijven Angels.
Onze lieve Angel Amani roepnaam Alice ik hoop dat je nog heel lang bij ons zult blijven je hebt een hart van goud en een karakter van goud je bent gelukkig nog in hele goede gezondheid waar we heel blij mee zijn.
Van harte lieve Alice we houden allemaal ontzettend van je samen met Udessa en jullie kinderen en kleinkinderen.
LOVE YOU en je mama Bayluna en Papa Bouke mogen super trots op je zijn.