Week 1 Update

Vandaag zijn we 1 week oud en onze namen zijn bekend

Moreno Uut Oons Berehuus                    Schoko Uut Oons Berehuus
                            

Ayla Uut Oons Berehuus

Onze kleine meid ze is ook echt een meisje vergeleken bij haar twee grote broers.


Reutje geel


Reutje groen hij probeert al echt te staan en te lopen maar ja het evenwicht in balans te houden dat is nog
een kunst maar zo leuk om te zien.

Vanmorgen moesten we progesteron prikken bij Guanita maar haar papa was nog heel stil dus wist ik wel dat ze er nog niet aan toe was maar dan hebben we een idee waar we nu zaten.Wat toch ook een tut de dierenarts zei gaat u daar maar even zitten pak ik even de spullen nou Guanita dacht waarschijnlijk dat het voor haar bedoeld was ze zette haar voor poten op de stoel draaide zich heel geconcentreerd om en ging zitten ik kon mijn lachen inwendig niet inhouden de dierenarts draaide zich om en keek en begon zo te lachen ja jij niet je vrouwtje bedoelde ik dit heb ik nog nooit gezien en mee gemaakt zei hij zal ze mij verstaan !!! weer zo moment dat ik nooit meer zal vergeten.


Broer en zusje.
Zondag 14 januari 2018.

Vandaag hebben we een jarige Piet is jarig en kwamen onze kinderen met aanhang bij ons.
En ja bij het zien van de babyhondjes zoals onze kleinkinderen ze noemen was het Ooo oma wat lief Djélano zei tegen zijn zusje Yaëla moet je kijken zo klein zijn ze eerst. Ja en Sherita die vroeg gelijk al mag ik ook in de werpkist Djélano legde haar uit dat ze dat nog niet mocht alleen maar kijken hoor en niet aanzitten als ze straks wat groter zijn dan mag het wel hé ze aaien toch oma ik zei ja jongen dan mag het wel.
Het was een leuke middag en gezellig !!!Maandag 15 januari 2018.
10 dagen oud zijn ze vandaag.
Pups worden geboren en horen een tijdje niet. Voelen en ruikendoen ze wel. Tussen 10 en 15 dagen beginnen ze te horen. Bij de geboorte liggen de oortjes ook plat naast het hoofdje.Langzaam aan gaan de oortjes nu ook naar beneden hangen zoals het hoort.Wanneer de pup geboren wordt zijn de oogleden dicht. Ze zien dus ook niets.Dit zal zo blijven tot een dag ot tien na de geboorte. Tussen 10 en 15 dagen kan zelfs nog iets later  gaan de oogleden open en kan puppy zien. Ze zullen wel even moeten wennen aan de nieuwe situatie. De oogjes gaan ook niet meteen wijd open.Eerst zijn het spleetjes en lijken de pups een beetje verdwaasd te kijken. Honden zien de kleuren niet zoals wij. Ze zien alles wit zwart en grijs met hier en daar een antal kleurschakelingen.Dinsdag 16 januari 2018.

Ja en vandaag is onze papa Alice niet meer te houden wat gaat hij tekeer voor mij is dit het moment om afspraken te maken tussen de baasjes van de lover van onze Guanita en die hun begeleid met de dekking  daar mee overlegd en gaat het vanavond gebeuren eerst alles weer regelen en toch weer spannend maar zie er ook naar uit omdat ik dit toch heel bijzonder vind maar dat horen jullie nog waarom ( zie planning)


Woensdag 17 januari 2018.


Donderdag 18 januari 2018
Vandaag nog een keer naar Vught toe en Piet mag oppassen.

Vrijdag 20 januari 2018.
yes de oogjes gaan open zo leuk om dat ze zien ze zijn nog niet helemaal open maar dat zal niet lang meer duren. Dan krijgt het hoofdje meer karakter. En kijk je in die kleine kraaloogjes .

we gaan nu door naar week 2 .