Week 2 update

Zaterdag 20 januari 2018.

Ze doen het zo goed ons drietal ze zijn heel mooi donkerbruin van kleur.

Vanmorgen hebben ze hun eerste wormkuur gehad nou dat vonden ze niet zo lekker.


Reutje Groen.

Teefje Ayla

Reutje Geel.

Vandaag komt ook onze kleindochter Sherita en blijft ze slapen a.s maandag 22 januari 2018 is ze jarig en wordt ze 3 jaar en vieren wij vandaag haar verjaardag en gaan onze kinderen met aanhang en onze andere twee kleinkinderen een gezellig uitje doen om haar een leuke dag te bezorgen en oma moet dan toch uitleggen dat ik niet mee kan dat ik moet oppassen op de baby hondjes zoals zij die noemt.


Zondag 21 Januari 2018

ja en dan ziet ze dat ik de pupjes wat bij fles en wil ze ook helpen ook een handdoek op haar schoot en helpt ze mee met de fles zegt ze tegen mij oma jij hoeft niet ik doe het wel ik zei dat kan nog niet je mag wel mee helpen.

Maar het mee helpen verzorgen kreeg ook nog een andere wending bij haar zelf thuis heeft ze een jong poesje en ja wat ze hier had gezien moest ook ze ook bij haar poesje doen want die was ook nog jong dus pakte ze haar poppen fles en ging de poes voorzien van melk en dat hij dat op moest drinken want dat wordt hij groot hahaha wat een ding toch. In haar zie ik veel van mijzelf terug de liefde voor dieren ik liep vroeger als kind zelf ook altijd met onze honden en als mijn vader pups had deed ik die als ze buiten mochten in zo’n ouderwetse kinderwagen en liep dan vrolijk een rondje.

Maandag 22 januari 2018


Dinsdag 23 januari 2018
Ik ben druk bezig om alles voor onze zoon in te pakken in dozen want a.s donderdag krijgt hij de sleutel van zijn eigen woning zo fijn voor hem en zijn dochter. En het verzorgen van de pups samen met Madiba gaat ook gewoon door maar o zo leuk.

De wasmachine draait de volle dag maar door het wassen van de vetbedjes het verschonen van de werpkist
want ze plassen nu echt wel al grote malen en ja er gaat niets boven een schone werpkist waar ze in liggen.

Het zijn wel kruipers geregeld moet ik weer één onder zo vetbedje weghalen ze komen er vanzelf ook wel weer uit maar haal ze er toch wel onderweg soms liggen ze wel zo lekker met hun hoofdje er tussen uit dat ik ze wel laat liggen let er wel heel goed op hoor .

ik zie ik zie wat jij niet ziet het is bruin

Woensdag 24 januari 2018

Vandaag proberen we hoe het eten vergaat in de trog ik heb een papje eerst gemaakt met geitemelk om te kijken hoe ze het gaan doen nou dat belooft wat.


Wauw wat ben ik toch trots op onze Madiba ze ging bij ze liggen en likte zelf ook uit de trog en door dat zij dat deed deden ze het haar gelijk naar oké het is wel een hele kliederboel maar ja mama Madiba likt ze alle drie weer helemaal schoon en dan maak ik ze ook nog wat schoon en droog ze weer leker af.En natuurlijk mag Madiba het verder op likken.

Voldaan liggen ze weer lekker te slapen.


Woensdag 24 januari 2018.

Nou het loeien net als wolfjes dat gaat ze ook goed of soms in koor ze lopen al heel goed en ze kunnen je al zo aandachtig aan kijken als je tegen ze praat dan gaan die kleine oortjes iets opzij en dat kleine bruine dopje zo lief gezicht om te smelten gewoon.
Vandaag staat op het menu hun brokjes wat wellen in geitemelk en kijken hoe ze dat afgaat want het is best wel even wennen maar vind dat ze zo snel leren.


Donderdag 25 januari 2018

Vandaag haal ik even vlees op van carnibest voor pups dan heb ik dat in ieder geval ook thuis en kan ik gelijk onze kleinzoon ophalen van school en natuurlijk is er oppas in huis. En is het groot feest vandaag onze zoon krijgt de sleutel van zijn woning wat ben ik toch trots op hem zijn eigen stekkie weer gelukkig hoeven wij er niet teveel aan te doen het ziet er nog zo netjes uit.

Ze hebben nu ook alle drie een knuffeltje die ze straks mee mogen nemen naar hun nieuw huisje .

Zo leuk om te horen dat uit het vorige nest van Madiba en Schoko en van Udessa  en Gino zij hun knuffel ook nog hebben en dat ze daar zo zuinig mee zijn.
Het knuffeltje waar ze nog zo zuinig mee zijn uit het vorige nest terwijl het echt grote beren zijn en hun knuffeltje zo klein waar ze op sabbelen en meenemen .

En dit knuffeltje behoort Chumlee toe een zoon van Madiba en Schoko uit hun eerste nest hier was hij nog maar negen maanden oud en al een echte mooie grote beer zo als ik ze graag zie het inposante van een reu. Het zijn uit dat nest prachtige beren geworden die nog steeds mooier worden maar ook ontzettend lief zijn en vooral met kinderen een hart van goud hebben in hun karakter.

Vrijdag 26 januari 2018
Piet helpt vandaag onze zoon de hele dag en ik blijf thuis alles opruimen schoonmaken en onze twee andere kleinkinderen komen nog waar ik nog even op moet passen maar wel heel leuk ze gingen vanmiddag mee om onze honden uit te laten terwijl Piet en onze zoon gingen eten bij ons in huis. En dan toch altijd zie hoe een newfy zich aanpast met het naast lopen met kinderen.

Nog helemaal nat gelebberd door Madiba naar hun voeding maar die kleine kraal oogjes en dat bruine dopje

We gaan nu naar week 3 allemaal een fijn weekend