Week 4 Update

Zaterdag 3 februari 2018.
Vandaag zijn ze vier weken oud we zitten op de helft en wat gaat de tijd toch snel soms veel te snel.

ze krijgen nu ook hun eigen karakter trekjes reutje Groen is erg ondernemend die gaat echt veel op onderzoek uit. reutje Geel  is wat rustiger die bekijkt het ook allemaal wat rustiger en ja als je grote broer je dan ook nog in je oor bijt
nou dat vind je maar niets. De kleine meid heeft meer het karakter van haar broertje Geel .


Zondag 4 februari 2018
Vandaag krijgen ze hun tweede wormkuur en vandaag krijgen we nog puppybezoek.
nou die worm kuur vinden ze maar niets maar ja het moet lieve beertjes.

Maandag 5 februari 2018

Leuk dat het puppybezoek altijd leuk reageert en het was weer een gezellig weekend

Dinsdag 6 februari 2018

Ben tot nu aan toe super tevreden over onze beertjes en wat ik graag wil zien en ze zijn zo leuk ze beginnen steeds meer te ontwikkelen in alles zo leuk om dat te zien. En het meisje is ook echt een meisje dat je het verschil wel ziet met haar broertjes.

Woensdag 7 februari 2018
Onze Aislinn is wat van slag ze wil al vier dagen haast niet eten maar heb wel een beetje door waar het door komt als mijn vermoeden ook werkelijk klopt.Dat is zo mooi aan de newfoundlander het gevoelige ze weten vaak al meer dan ons als er wat is of gebeurd zij en onze Guanita zijn twee handen op één buik dat was al van het moment dat ze geboren zijn en samen voelt de ene de andere aan twee bijzondere meiden waar ik ontzettend blij mee ben.

 Donderdag 8 februari 2018
Ja en wat is het toch cool om alles te ontdekken en te ruiken hahaha.


Vrijdag 9 februari 2018
Wat is het toch koud weer heb nog besloten om ze lekker nog in de werpkist te laten en zie het wel even aan tegen het weekend om ze in de puppyren te doen.
leuk is dat ik heb nog altijd speeltjes van onze Alice ( opa van onze beertjes) zijn nest periode bijna negen jaar geleden en ook hun spelen er weer mee.


Tot morgen in week 5