Week 5 Update

Zaterdag 10 februari 2018.

Vandaag weer puppy bezoek!!! en zijn ze 5 weken oud je ziet dat het ontwikkelen steeds verder gaat het spelen met elkaar reutje groen noem ik zelf Rambo hahaha een energiek beertje als zijn broer en zusje slaapt dat is hij nog steeds bezig om dingen te doen en te ontdekken.

Reutje geel en Ayla het teefje trekken veel naar elkaar toe.


Zondag 11 februari 2018
Aislinn eet weer gelukkig ook al weet ik waarschijnlijk wel waar het aan ligt maar vind het wel weer fijn dat ze eet.
vandaag weer puppybezoek !!!! En hebben we de werpkist uit elkaar gehaald en de puppyren weer opgezet zodat ze nu meer zien en ook onze andere honden lopen vrij rond en nemen een kijkje bij ze.En daar liggen ze dan de wereld lijkt nu nog groter maar ze vinden het wel heel leuk naar buiten zijn ze nog niet geweest ik vind het nog te koud voor ze ze zijn nog zo kwetsbaar en ze gaan natuurlijk ook gauw liggen en dat op die koude tegels ze hebben nog zulke blote buikjes onze dagen komen nog wel we bekijken het nu van dag tot dag

Maandag 12 februari 2018.
vanmorgen maken we de echo met Guanita om te zien als ze drachtig is van Bob en dat we bobbeltjes zien hahaha
het baasje van Bob Maureen gaat mee voor haar is het ook de eerste keer om dat te zien en van hun eigen oogappel Bob ja hoe leuk zou dat zijn om dat te zien van je eigen newfy voor de eerste keer samen vinden wij het spannend ook al denk je wel wat schijndracht lijkt er ook heel veel op. Nou de begroeting van onze newfy’s dat vergeet ze niet maar ze is wel wat gewend en Guanita neemt al gauw haar plaats in bij Maureen om te zeggen komt goed hoor . Wat begint ze toch steeds meer op onze luna te lijken haar oma als ze soms ligt en mij aankijkt zie ik zoveel van onze luna in haar terug en dat raakt van binnen dat de tranen spontaan over mijn wangen lopen wat een gemis voel je dan maar ook in haar karakter lijkt ze erg op onze Luna zo zachtaardig en zo uniek van karakter en wat heeft ze een zelfvertrouwen zo blij met haar dat ik dat weer herken in haar van onze luna die zal super trots zijn op ze stuk voor stuk. En ja hoor uit de echo bleek dat ze drachtig is zo blij hier mee verder vertel ik daar meer over in haar dracht bij planning.
Mijn trots onze Luna oma van onze honden en overgroot oma en natuurlijk niet te vergeten Bouke Fan De Bearehüntsjes opa van onze honden en overgroot opa en papa en mama van onze Angel Amani we hebben er altijd twee voor nodig om combinatie’s te doen ook een reu die mij diep aan mijn hart ligt.
Onze Luna mama van onze Angel Amani oma van Madiba Bowie Guanita en Aislinn en overgroot oma van al onze pups een newfy zo bijzonder een echte Angel en een hart van Goud.

Bauke Fan De Bearehüntsjes papa van onze reu Angel Amani opa van Madiba Bowie Guanita Aislinn en overgrootopa van onze pups zo bijzonder een Angel en een hart van Goud.
deze foto kreeg onze Luna toen op valentijnsdag die had Angelique van de Turfhoeve speciaal gemaakt voor onze Luna hun liefde werd toen bezegeld met 13 pups en tussen die twee was er ook een enorme klik van liefde.Een tijd die ik nooit zal vergeten  een tijd die altijd een warm hart bij mij draagt als ik aan hun denk.

Dinsdag 13 februari 2018Hhahaha onze Rambo ( mijn koosnaampje voor hem) terwijl de andere twee druk aan het spelen zijn in de huiskamer zit hij nog de bakjes na te kijken van is er nog wat over hij likt ook alles echt schoon haalt zelfs de bakjes eruit zo leuk joch een bij de handje.


zit mij net te bedenken dat het kleedje blauw met botjes van hun overgroot opa Bouke is ook zo sterk kleedje die kregen we toen kado en nog gebruik ik het.

Woensdag 14 februari 2018

Reutje Geel met zijn nieuwe valentijnsdag knuffeltje heb ze alle drie er maar één gegeven

Wanneer onze drietal hun eten hebben gehad is het speeltijd voor ze en mama Madiba neemt haar plaats dan in op de bank want die tandjes zijn wel heel erg scherp.

Met het spelen is reutje Geel meestal de klos zijn zusje heeft al door al ik jouw pak dan piep je gelijk wat een tut is ze toch hahaha en neemt hij gelijk de benen en zoekt mij op hij is wel heel gevoelig zie in hem veel van onze Madiba terug zij is ook heel gevoelig van karakter.

Donderdag 15 februari 2018
Onze Rambo die ontdekt alles en ziet ook alles mooie wijsneus maar o zo liefVrijdag 16 februari 2018
Vandaag hoop ik dat onze drietal voor het eerst naar buiten kunnen om een frisse neus te halen

we gaan nu verder in week 6