Dracht

De dracht van onze Eye Hope Guanita Uut Oons Berehuus

We gaan even een stukje terug in de tijd onze Guanita doet het uitstekend haar zusje Aislinn moest er best wel even aan wennen aan de verandering van haar zusje die twee zijn altijd samen en opeens had Guanita toch een ander gedrag sliep veel het spelen werd anders voor haar het iets meer terugtrekken.
Daar had onze Aislinn best moeite mee  dat ze zelfs een paar dagen niet ging eten en steeds haar zusje in de gaten hield en bij haar ging liggen daar in tegen zag ik ook dat onze Aislinn toch nog echt een meisje was in haar doen en laten maar ook in deze periode van Guanita haar dracht van meisje naar vrouw ging wat begon ze te veranderen maar ja wat wil je ook vanaf de geboorte waren ze al samen en deden ook alles samen.Nog zijn ze heel moeilijk uit elkaar te kennen bij het zien van ze maar moet daar ook wel om lachen van wie is wie ja ik weet het wel maar het kan soms voor anderen best verwarrend zijn maar nu zie je het verschil echt wel.

Hier nog een puppyfoto van hun twee en hun broertje

Guanita krijgt speciaal voer wat is afgestemd voor drachtige teven waar alles in zit wat ze nodig heeft haar wandelingen zijn nu toch iets korter maar dat bepaald ze zelf ze weet dat zelf ook heel goed van wel of niet haar oma deed dat ook in haar zie ik zoveel terug van onze Luna wat soms best emotioneel kan zijn maar ook heel mooi een tijd die ik nooit zal vergeten en altijd bij mij draag in mijn hart en ziel. Onze Guanita heeft een pracht karakter een hart van goud en zo zacht en puur en zo gevoelig ja mijn meisje wordt als alles goed gaat binnenkort voor het eerst mama en Bob voor het eerst papa hij heeft ook een pracht karakter zo benieuwd hoe alles gaat straks met de bevalling het blijft altijd spannend en dat alles binnenkort spoedig zal verlopen voor haar en haar beertjes .

Donderdag 15 maart 2018.

We zitten nu op 59 dagen van haar dracht en ja ik voel het leven in haar buik dat is iets heel speciaal om dat toch steeds te mogen voelen.
(helaas moeten jullie het nog zonder de foto’s doen die ik heb gemaakt want de computer ging stuk en als het goed is krijg ik die vrijdag of zaterdag weer en zal het dan weer aanpassen.

De werpkist staat weer in de kamer en gaat ze er ook wel in liggen zodat ze straks weet dat ze daar mag en kan bevallen. Maar ja het ligt ook wel lekker zacht want ook haar vader Alice ligt erin samen met haar zo lief om dat te zien vader en dochter en dan gaat Aislinn er is in en Bowie ze weten al wat er gaat gebeuren binnenkort ja ze zijn echt niet gek ze weten soms al veel meer en voelen meer aan dan ons als mens.
Vanavond nog even de vloerbedekking in de kamer leggen dan is dat ook klaar !!

Wat gaat de tijd snel voorbij en voordat je het weet is het al weer zo ver !!! maar we hebben nog wat te doen het huis nog een keer door met een sopje dat staat zaterdag op mijn schema onze honden nog even borstelen dan ben ik wel weer zoet met mijn dag maar dat geeft niet. Eten ja dat gaat er echt nog goed in ik noem haar ook de vliegende non we moeten uitkijken als we zelf aan het eten zijn want ze zet zo haar voorpoten op de tafel gooit haar gewicht in de strijd en vliegt haast over de tafel als ze nog maar wat te pakken kan krijgen maar we roepen haar dan wel gelijk tot orde en dat doet ze ook dan wel maar je ziet het al aan die oogjes dan zeg ik mag niet hoor Guanita maar als ze de kans krijgt dan pakt ze die ook wel.
Onze tut achter de werpkist

Zaterdag 17 maart 2018
Het temperaturen vind ze maar niets als ik er mee aan kom gaat ze al op de loop ze zal wel denken zo ding in mijn kont ja dat heeft ze ook nog nooit nodig gehad dan gaat ze zitten op haar kont ja kom er dan maar eens bij en met haar gewicht ze maakt zich dan extra zwaar nou dan krijgen we haar echt niet omhoog   dus met al dat nieuwe gedoe erbij maar plaag haar daar ook niet mee dat brengt alleen maar stress voor haar en dat wil ik absoluut niet dus als ik het 1keer doe vind ik het wel goed probeer het avonds nog wel een keer maar dan moet ze het ook toelaten.
Merk wel aan haar dat er iets gaat veranderen zie ook dat ze al iets meer slijm loslaat  dus wachten we maar rustig af wat komen gaat. Snurken kan ze als de beste als je niet door hebt dat zij daar ligt zou je haast denken dat er een grote kerel moet liggen maar is ook wel herkenbaar onze kaysa kon dat ook zo Guanita doet het nu echt wel in haar dracht normaal helemaal niet moet er ook wel om lachen.
In begin plaagde ze mij ook als ik haar pupjes wilde voelen dan ging ze helemaal op de rug liggen ja dan valt het echt niet mee nu blijft ze wel gewoon op haar zij liggen en voel ik ze bewegen dat vind ik gewoon super mooi en heel bijzonder. Als je haar ziet lopen echt wijdbeens vooral nu ze de laatste fase ingaat bij sommige vrouwen zie je dat ook als ze zwanger zijn zitten valt ook niet meer zo mee we houden haar goed in de gaten en wachten maar rustig af.

Zondag 18 maart 2018
Ze is de ene keer iets onrustig en zoekt mij dan ook steeds op nou en dan kust ze mij er helemaal onder en dan slaapt ze weer heel diep. Onze andere honden zijn nu achter omdat ze nu echt de rust nodig heeft onze oude Boemba is wel gewoon in huis die lag gisteravond druk te graven in de gang op de mat heeft ze nog nooit gedaan die oude Boemba dacht echt dat het Guanita deed en toen ik keek was ik zo verbaast om dat te zien maar moet er ook om lachen die gekkerd. Haar temperatuur is iets gezakt maar het eten ging er nog wel in haar wandeling kort ze nu zelf in of ze wil nog iets verder lopen dan doen we dat maar.

Maandag 19 maart 2018 63 dagen van haar dracht.

ja sliep al op de bank in verband met onze Madiba en haar beertjes die het ontzettend goed doen ben daar zo trots op prachtige beertjes om te zien en hoe ze bewegen fijn dat ik steeds hoor hoe het met ze gaat en hoe blij hun baasjes er mee zijn die zullen we zeker ook nog een bezoek brengen om hun stamboom en hun D.N.A. te komen brengen en ik kan zien hoe het met ze gaat en om ze nog even lekker te knuffelen.
Guanita at haar eten nog lekker op vandaag en voelde ik haar nog ongeboren pupjes in mijn hand een gerust gevoel geeft dat maar hou het goed in de gaten het is altijd een spannend gebeuren .
En wachten we eerst nog rustig af .

Guanita in de werpkist slapend


Zie geboorte