Week 4 UPDATE

 Woensdag 18 april 2018
Vandaag zijn onze twee meisjes 4 weken oud en ze ontdekken steeds meer zo leuk om te zien en mogen ze even met mama mee naar buitenDonderdag 19 april 2018
Vandaag krijgen ze hun tweede wormkuurtje en mogen ze even weer met hun mama Guanita naar buiten en drinken ze nog lekker melk van hun mama beer
want ben ik toch ontzettend trots op haar en wat zie ik toch veel terug van onze Luna in haar dat was ook zo goede moeder maar haar eigen moeder onze Udessa is dat ook voor hun geweest nu nog steeds.
Vrijdag en zaterdag 20 & 21 april 2018
Ja en lekker buiten zijn met hun mama ze blijft ook steeds bij ze.


Zondag 22 april 2018
Vandaag is onze Aislinn loops geworden en zal zij binnenkort ook haar toekomstige reu ontmoeten voor haar zal het ook de eerste keer zijn dat zij moeder zal worden als de natuur het toelaat maar we gaan ervoor zij is de zus van onze Guanita.
Onze twee meisjes doen het uitstekend en het zijn zeer tevreden pups, en mogen ze vandaag weer mee naar buiten.
En wat is het toch mooi om te zien hoe zij met haar twee dochters omgaat zo lief om dat te zien dat het mij ook raakt van ontroering ik zeg ook dat ze zo goede moeder is ja en dan krijg je weer zo dikke lebber van haar.
Het is ook fijn om te weten dat het met onze Madiba haar beertjes zo goed gaat ik bedank ook hun baasjes dat ze mij op de hoogte houden van hoe het met ze gaat en de foto’s en de filmpjes die ik krijg en dat ze zo tevreden zijn met hun beertjes binnenkort ga ik ze even bezoeken daar heb ik ook zin in dat zijn ook prachtige beertjes en mooi in hun ontwikkeling zo tevreden over.

Er is niets mooier dan te zien hoe mama Guanita bij haar dochters ligt zo veilig en zo tevredenMaandag 23 april 2018.
Vandaag komen Maureen en Marco op bezoek en heeft onze kleindochter Sherita haar eerste optreden samen met de kindertjes van de kinderboedrij waar zij op de kindercrèche zit en hebben ze hun eigen muziekinstrument gemaakt en maken ze een kleine intocht door het winkelcentrum om het te laten horen.
Ja en dat kan ik niet voorbij laten gaan om dat niet te zien en passen Maureen en Marco even op de pups.

Zo buikje weer vol

Eten uit hun voeding bakjes vinden ze nog maar niets dus heb ik de trog maar weer te voorschijn gehaald en wacht gewoon een paar dagen
totdat ze het wel fijn vinden om daar uit te gaan eten.
En ze drinken natuurlijk ook nog steeds bij hun mama Guanita.

Dinsdag 24 april 2018

Hé mama ik kan er niet bij

We gaan nu verder in week 5