DE DRACHT VAN EYE FAITH AISLINN  we verwachten haar beertjes rond 6 februari 2019.

Onze Eye Faith Aislinn is op 6 December 2018 gedekt door Take Me To Your Heart Tender Ebony (Tucker)
You look at me and babe I wanna catch on fire you found the light in me that I couldn’t find.
                                     Take Me To Your Heart Tender Ebony (Tucker) & Johanna
En waar we opgehoopt hadden zagen we  op de echo!!! gelijk zagen we al meerdere vruchtjes met daarin het wonderbaarlijke wat een prachtig gezicht is en waar we ontzettend blij mee zijn.
Aislinn is drachtig The light in me !!! en je wordt voor het eerst moeder.

15 januari 2019
We gaan even terug in de tijd toen jij werd geboren op 29 maart 2015.
je kwam uit een nestje van drie met nog een zusje Guanita en een bruin broertje Lequardo jij en je zusje waren onafscheidelijk ik kon het niet over mijn hart krijgen om jullie te gaan scheiden in het nest dus hielden we jullie alle twee en nu nog zijn jullie onafscheidelijk en ik ben zo blij en super trots op jullie en hou ontzettend van jullie.

Onze Geloof – Hope en Liefde En net als je Oma Bayluna die als pup ook altijd haar herkenning lintje kwijt was in haar nestperiode ze noemden haar ook altijd mint zonder lint zo was ook altijd jij je lintje kwijt maar wij herkenden jouw altijd omdat je een heel klein wit borstvlekje had net als je papa en overgrootoma waar je ook naar vernoemd bent .

Hier hangt je lintje om de beer

Hier een foto van je overgrootoma Amo Aislinn Alice Black Nose Dancer  samen met mij als ik nu terug kijk naar die tijd wat raakt dat dan ze was een geweldige moeder- oma- overgrootoma en in haar zie ik zoveel van jouw terug.

Kampioen en winster  jouw overgrootoma hier samen met mij ze was zo lieverdHier zijn jullie samen met jullie papa Angel Amani (Alice) die ook naar haar vernoemd is

                      Aislinn met haar wit borstvlekje en zus Guanita hier zijn ze zelf nog pups.
En natuurlijk mag die niet ontbreken jullie eigen lieve mama Udessa en waar ik ook zoveel herkenning van jouw in terug zie en dat ze straks weer trotse oma mag zijn op haar kleinkinderen net als op onze lente dochter van je zus Guanita.

                                       Onze Udessa jullie lieve mama samen met jullie drieën. 

Inmiddels zitten we in week 5 van de dracht en je hebt al een behoorlijk buikje en een vreet gewoonte je krijgt al 3 x keer per dag voeding maar als we niet uitkijken ben je net een vliegende non over de tafel zo gauw je de kans maar krijgt haha haha.
Wordt vervolgd met nieuwe foto’s van Aislinn fijne dag toegewenst