Dracht UPDATE

De dracht van onze Madiba en a.s papa Intermezzo Von Widdersdorf roepnaam Bamse
Op 22 februari 2019 vond de ontmoeting plaats met jouw en Bamse het was liefde op het eerste ogenblik dat was heel mooi om te zien hoe leuk en lief jij Bamse ook vond dat was voor mij ook heel belangrijk om te zien.
Alles verliep mooi tussen jullie beiden en Bamse is een ontzettende leuke knul een clown maar heel zachtaardig en daar val jij echt op en het resultaat was dat je drachtig was waar ik zo ontzettend blij mee ben. Maar had het eigenlijk al door dat je drachtig moest zijn want je kreeg een extra eet gewoonte en jij die altijd rustig afwacht op wat je krijgt nooit voor kruipt altijd afwachtend drong nu langzaam naar voren om wat te krijgen en je bent zo lieve meid.
Je dracht verliep heel goed en je groeide en je groeide en eten nou zeg maar gerust vreten maar dat ben ik hier wel gewend. je doet het zo goed het leven van je pups voelde ik wat minder maar je hebt een ontzettende dikke buikwand dat ik echt met mijn hand moet drukken om ze te voelen maar ik voel ze en dat vind ik altijd een prachtig moment maar ook geruststellend.

je buik lijkt nu wel op zo hangbuik zwijntje zo dik en rond ben je maar je doet het nog steeds heel goed en jij bent echt een heel gevoelig meisje je voelt alles zo aan de mooiste foto is dan wel van jouw en onze kleindochter Sherita waarbij je haar zo goed aanvoelde en je zo over haar ontfermde toen ik dat zag moest ik zo huilen dat was een prachtig moment en zo zit je ook in elkaar net als je papa Alice daar heb je veel van weg in alles.

DeĀ  foto waar je laat zien hoe gevoelig je zelf bent maar ook alles aan voelt en nog raakt het mij steeds bij deze foto om je zo te zien .
De werpkist staat al klaar en zo af en toe ga je er ook even in

En gisteren merkte ik toch aan je dat je je anders voelde je bent je langzaam aan het voorbereiden maar hou je goed in de gaten. En Guanita ligt aan je zijde die voelt het ook aan maar het kan ook zijn dat zij zelf ook al wat aanvoelt bij haar zelf maar dat is nog afwachten. We geven nu alle aandacht aan jouw.
Vannacht heb ik je in de gaten gehouden merk wel dat er wat gaande is en lig je zo diep te slapen en dan hoor ik je weer meer hijgen en loop je naar de voordeur om daar te krabbelen en vervolgens ga je dan zitten en dan je oogjes dicht geknepen en dan ga je weer liggen maar het is nog steeds rustigĀ  donderdag is eigenlijk je uitgerekende datum maar we houden je goed in de gaten.
Alles hebben we klaar staan mocht het zover zijn
merkte vanmorgen dat het lopen je zwaar valt maar je bent ook echt wel dik we doen gewoon wat jij nu aangeeft .
We proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden op onze website van de dracht en de nog ongeboren pups van onze Madiba en Bamse.
tot gauw dikke knuffel van ons allemaal !!!!