Week 2 UPDATE

Donderdag 9 mei 2019
Vandaag zijn Summer en Saida 2 weken oud !!!

Vandaag ben ik jarig en gaan we nog een keer voor de echo van Guanita kijken als ze nu ook inderdaad drachtig is maar feest is het in ieder geval wel we kunnen de natuur niets afdwingen gelukkig maar.
Onze kleinzoon wilde graag komen logeren dus die is woensdagavond gekomen en zijn zusje donderdagmorgen gewoon .
Ze mochten mee voor de echo ik had uitgelegd waar ze op moesten letten nou onze kleinzoon deed dat wel nou de echo aan het maken hij keek heel spannend en waar hij eigenlijk goed op moest letten deed hij ook heel keurig zegt hij oma ik zie alleen maar duisternis ik zei ja mijn jongen dat zie je heel goed dan heeft Guanita geen pupjes in haar buik zitten. We moesten ook lachen de dierenarts zei je hebt goed je huiswerk gedaan hoor !!!.
Madiba moest de nietjes er nog uit dat was zo klaar en hup weer naar huis !!!
Onze andere kleindochter die is helemaal gek met de honden die heeft daar alleen maar oog voor.
We flessen nu wel want Madiba heeft geen melk meer dus om de twee uur krijgen ze een flesje melk nou dat lusten ze wel Madiba is er wel steeds gewoon bij want haar taak is om ze te verschonen en verder te verzorgen maar samen zijn we een goed team.
Saida
SummerBroer en zus ze doen het uitstekend en groeien goed ze zijn tevreden pups.
Verwent ben ik wel vandaag door onze kinderen en kleinkinderen en hebben ze bij ons gegeten want we kunnen het nu niet uitgebreid vieren met familie dat komt nog wel.
Vrijdag belde de bloemenwinkel naar mijn huis er stond een prachtig boeket bloemen om mij te wachten ik zei voor mij nou ik zei kom ik die eind van de middag wel ophalen ik moet natuurlijk wel alles plannen kan maar niet zomaar 1-2-3 de deur uit lopen !! ik maar bedenken van wie dat dan kan zijn geen flauw vermoeden dat kunnen er meer zijn dus was wel benieuwd.
Nou later op de middag naar de bloemen winkel en ze zeiden al ja dat kan niet missen dat het voor jouw moest zijn ze liep naar achteren en ze had mij daar toch een groot boeket in de handen en overhandigde die mij het kaartje zit erin ik keek er zat een prachtige pluizig beertje in de bloemen met het kaartje en ik las het en stond te huilen in de winkel het raakte mij ach Roelien zeiden ze in de winkel. Ja ik las op het kaartje voor onze lieve mama Roelineke van jouw twee knullies Chumlee en Ollie dat zijn twee bruine zonen van onze Madiba uit haar eerste nest ik kan dan net de eerste twee woordjes lezen en dan kom ik niet meer verder want dat raakt van binnen dan komen de tranen al gewoon al als ik aan ze denk en vooral onze Ollie dus lees ik het maar in mij zelf verder hun wisten toch al wat er op stond de bloemisten hahaha.
De prachtige bloemen met de beer
Chumlee 3 jaar zoon van onze Madiba En zijn broer Ollie hun wonen bij elkaar

We gaan nu verder in week 3