Dracht

DE DRACHT VAN EYE FAITH AISLINN  we verwachten haar beertjes rond 6 februari 2019.

Onze Eye Faith Aislinn is op 6 December 2018 gedekt door Take Me To Your Heart Tender Ebony (Tucker)
You look at me and babe I wanna catch on fire you found the light in me that I couldn’t find.
                                     Take Me To Your Heart Tender Ebony (Tucker) & Johanna
En waar we opgehoopt hadden zagen we  op de echo!!! gelijk zagen we al meerdere vruchtjes met daarin het wonderbaarlijke wat een prachtig gezicht is en waar we ontzettend blij mee zijn.
Aislinn is drachtig The light in me !!! en je wordt voor het eerst moeder.

15 januari 2019
We gaan even terug in de tijd toen jij werd geboren op 29 maart 2015.
je kwam uit een nestje van drie met nog een zusje Guanita en een bruin broertje Lequardo jij en je zusje waren onafscheidelijk ik kon het niet over mijn hart krijgen om jullie te gaan scheiden in het nest dus hielden we jullie alle twee en nu nog zijn jullie onafscheidelijk en ik ben zo blij en super trots op jullie en hou ontzettend van jullie.

                                                            Onze Geloof – Hope en Liefde En net als je Oma Bayluna die als pup ook altijd haar herkenning lintje kwijt was in haar nestperiode ze noemden haar ook altijd mint zonder lint zo was ook altijd jij je lintje kwijt maar wij herkenden jouw altijd omdat je een heel klein wit borstvlekje had net als je papa en overgrootoma waar je ook naar vernoemd bent .

Hier hangt je lintje om de beer

Hier een foto van je overgrootoma Amo Aislinn Alice Black Nose Dancer  samen met mij als ik nu terug kijk naar die tijd wat raakt dat dan ze was een geweldige moeder- oma- overgrootoma en in haar zie ik zoveel van jouw terug.

Kampioen en winster  jouw overgrootoma hier samen met mij ze was zo lieverdHier zijn jullie samen met jullie papa Angel Amani (Alice) die ook naar haar vernoemd is

                      Aislinn met haar wit borstvlekje en zus Guanita hier zijn ze zelf nog pups.
En natuurlijk mag die niet ontbreken jullie eigen lieve mama Udessa en waar ik ook zoveel herkenning van jouw in terug zie en dat ze straks weer trotse oma mag zijn op haar kleinkinderen net als op onze lente dochter van je zus Guanita.

                                       Onze Udessa jullie lieve mama samen met jullie drieën. 

Inmiddels zitten we in week 5 van de dracht en je hebt al een behoorlijk buikje en een vreet gewoonte je krijgt al 3 x keer per dag voeding maar als we niet uitkijken ben je net een vliegende non over de tafel zo gauw je de kans maar krijgt haha haha.
17 Januari 2019.
We zitten nu in week zes en je buikje blijft maar groeien en het eten smaakt voortreffelijk je neemt je rust ook heel goed
                                                       En de wandelingen doe je ook nog gewoon.
Ik ben super trots op je hoe je het doet en wanneer je denkt ik wil even alleen liggen zoek je je plekje en slaapt dan heerlijk het is wel heel mooi te zien hoe onze andere honden met je omgaan zo voorzichtig en zo lief zelfs onze jongste telg lente doet dat.
En ja met onze Boemba heb je zo diepe band altijd al gehad van jongs of aan al afgelopen week schrok ik want Boemba kon niet in de benen komen en moest ik haar helpen ik dacht o nee toch want ja ze wordt gauw 13 jaar en dan kunnen we alles verwachten op zo leeftijd terwijl je dat niet hoopt en toen had ik een moment dat het door mijn hoofd heen ging een oud leven en nog ongeboren leven maar het gaat weer uitstekend met haar gelukkig wel ik hoop dat ze nog lang bij ons is.

Onze Boemba bijna 13 jaar

                 Hier ben je samen met je zus Guanita en mama Udessa
24 januari 2019.
En nu zitten we in week zeven van je dracht en ik heb het leven van je nog ongeboren beertjes mogen voelen een geweldig moment een bijzonder moment dat blijft het altijd en samen genieten wij daar enorm van.
Gek maar ik krijg altijd dan last van de schoonmaak drang eerst even ramen wassen gordijnen wassen enz dan hoef ik dat eerst niet meer te doen alles even weer goed afnemen zo dat hebben we weer gedaan. Piet was vandaag vrij en ik moest vanmiddag onze kleinkinderen van school ophalen en oppassen we hebben lekker gespeeld met de slee op pad oma mag de slee trekken en sneeuwballen gooien ja dat was dolle pret als hun genieten geniet ik ook net als bij onze honden een rijkdom om dat om je heen te hebben.
26 januari 2019.
Vandaag hebben we de werpkist in elkaar gezet zodat Aislinn daar alvast aan kan wennen nou moet zeggen iedereen lag er al in zelfs lente was nieuwsgierig ha haha gekke tut.
De vloerbedekking gelegd zo dat is weer klaar !!!
En natuurlijk nog een paar foto’s van de aanstaande papabeer
Take Me To Your Heart Tender Ebony (Tucker) een newfy met een gouden karakter.
                                                        The part of me that’s you will never die

27 Januari 2019.
Lieve Aislinn je zit nu op 4x daags eten zodat je een goede energie opbouwt voor straks als de bevalling gaat naderen we kunnen nu de dagen gaan afstrepen ook ik vind het reuze spannend dat blijft het altijd.
Avonds mag je graag tussen mijn benen zitten zodat ik je lekker kan strelen en lieve woordjes tegen je zeg soms leg je hoofd tegen mijn schouder aan je bent een ontzettende lieve meid ook voor jouw zal het spannend zijn je eerste bevalling van je nu nog ongeboren beertjes.
Vandaag doe we even rustig aan en ga ik nog even lekker wandelen met onze newfy’s.
28  Januari 2019
Zoals gewoonlijk is maandag de dag om weer te poetsen en alles is weer schoon honden uitlaten en jij ligt dan lekker te slapen en neemt je rust.
  ik heb alle vetbedden uitgewassen, alle handdoeken en alle puppy bandjes .
alle spullen naar gekeken en alles staat nu klaar in de kamer zodat ik er zo bij kan.
En toen kreeg ik een berichtje van Anita als het uitkwam als ze morgen kon komen ze wou zo graag Aislinn nog even zien en onze andere honden en natuurlijk onze jongste Lente en onze oude Boemba.
Nou daar maken we gewoon tijd voor vond het zo leuk dat ze langs komt dus zei ik tegen Aislinn weet je wie morgen bij je komt Anita komt op bezoek nou kreeg een dikke lebber.
Ik merk vandaag aan je dat het lopen nu iets rustiger wordt ook niet zo verwonderlijk het gaat iets meer hangen en het wordt ook steeds zwaarder dus doen we het zoals jij dat graag wilt ik pas mij wel aan bij jouw.
29 Januari 2019.
Ik kon vannacht toch niet in de slaap komen dus was ik er al uit om half vijf nou ben maar even aan de poets gegaan en toen een kop koffie gedronken en toen ben ik maar alvast gaan lopen met de honden nou mooi vroeg sta normaal om zes uur op dus nu iets vroeger haha.
En vandaag ga ik Anita tegen 10.20 uur ophalen van het station zo fijn dat ze langs komt even langs de bakker een gebakje bij de koffie is altijd lekker.
                                                              Hé wie komt daar nu aan
Nou ze waren allemaal helemaal dol zo blij waren ze om haar te zien zelfs Lente terwijl Anita haar nog niet in het echt had ontmoet wel op foto’s ja Lente is ook lente altijd blij en vrolijk.
Och en onze oude Boemba die was ook zo blij die huppelde zelfs nog.
De begroeting met Anita en Aislinn was echt ontroerend.

                                                          Anita samen met Aislinn  

                                                                 Ik wil ook denkt Madiba                                                Nou denkt Lente dat wil ik ook ga er ook bij zitten                                                            Zo lief deze foto van Anita met Aislinn                                              Ja en met jullie mama Udessa oma van Lente                                                         En nu ik ook weer denkt lente                                        Ja en onze Guanita mama van onze Lente en zus van onze Aislinn

  Ja en zij is ook zo ontzettend lief de goedheid zelf 

wat een fijne dag was het we hebben gelachen tranen van ontroering gehad en zo genoten van wat ons zo dierbaar is onze vriendschap maar ook de onvoorwaardelijke liefde van onze newfy’s.

Kamp. Black Nose Dancer Amo Aislinn Amo Alice. Oma van onze reu Amani (Alice). en Overgroot oma van Aislinn Guanita en over- overgrootoma van Lente en zij is de mama van onze Bayluna die bij Anita is geboren en de mama van onze Reu Angel Amani (Alice) oma van Aislinn en Guanita en Madiba en Bowie en overgrootoma van Lente.
Onze reu Angel Amani (Alice) is naar haar vernoemd net als Aislinn die heeft haar naam geërfd  en Guanita is naar Anita vernoemd.

Hier was ze nog bij ons op bezoek samen met Anita toen het nest werd geboren van Dream-Bay geboren toen waren ze zelf nog puppies.
Helaas leeft ze niet meer maar ze blijft door bestaan in ons leven nooit zullen we haar vergeten ze blijft in ons hart.

En hier onze Bayluna een ontzettende lieve Angel zij heeft heel veel bij ons gebracht in alles en daar bij ik haar zo dankbaar voor en haar onvoorwaardelijke liefde voor iedereen er gaat geen dag voorbij dat we niet aan jouw denken.

Anita komt zeker weer als straks de beertjes zijn geboren dan blijft ze een paar dagen om te genieten
dank je wel Anita het was een bijzondere dag van geloof Hope en Liefde.
30 Januari 2019.
Nog naar genieten van gisteren en er komt vandaag niets uit mijn handen nou dan maar niet morgen weer een dag.
31Januari 2019.
Nou vandaag weer zo poetsdag ja we moeten alles bij houden met Aislinn gaat het nog steeds goed ze zoekt nu ook de werpkist op en gaat er even inliggen.
                                                                     Aislinn in de werpkist

2 februari 2019.
We merken nu wel dat er wat aan gaande is soms is ze hijgerig en komt dan naar mij toe dan zoekt ze geborgenheid en zeg ik dat er veel gebeurd in haar lichaam ze is ook zo dik dat ze het zitten ook niet makkelijk vind ze lijkt net zo hangbuikzwijntje in de lieve zin hé ach en dan moet je haar zien kijken ik zeg ook dan alles komt goed hoor meisje ben zo trots op je en hou ontzettend van haar je voelt gewoon wat zei voelt en natuurlijk ben ik ook een overbezorgde persoon het is altijd spannend en voel ik haar kleine beertjes in haar buik bewegen.
En dan onze oude lieve Boemba dat was zo ontroerend voor mij hoe ze Aislinn in de gaten houd en bij haar gaat liggen dat zijn voor mij momenten die ik bijzonder vind omdat zei met Aislinn zo diepe band heeft en ook anders om.

Aislinn en Boemba naast elkaar en Bowie ligt bij de deur.
2 februari 2019.
Wat een straalde morgen !!! en kreeg ik zo prachtige foto van het zusje van Lente onze Lola een prachtige foto van haar zij lijkt veel op onze Luna en Guanita zo leuk omdat terug te zien maar het ontroerde mij ook heel erg.
Bedankt voor deze prachtige foto van Lola.

Eigenlijk zijn onze newfy’s heel close met elkaar en zien we dat ook aan onze jongste telg Lente wat is zij toch ook ontzettend lief en zo prachtig karakter zij ligt ook heel veel bij Aislinn en geeft dan een kusje.

Aislinn ligt graag in de bijkeuken op dit moment en Lente blijft bij haar. 

ze heeft de nacht goed doorgebracht onze Aislinn en vanmorgen wilde ze weer wat een langere wandeling waar ze veel plaste en haar behoefte goed deed ze krijgt nu volledig vlees was benieuwd als ze dat nog ging eten maar dat deed ze nog zegt ook niet alles hoor dat ze het laten staan want heb ook ervaring met nog wel eten maar we zullen zien wat het vandaag gaat doen in ieder geval ze neemt haar rust heel goed en dat is belangrijk .
Zie geboorte !!!