Geboorte & eerste 7 levensdagen

                                                  Zo blij en gelukkig kunnen we jullie vertellen dat
                                                                 AISLINN  & TUCKER
                 OP 5 FEBRUARI 2019 TROTSE PAPA EN MAMA ZIJN GEWORDEN VAN 


                             2 Zwarte reutjes – 1 Bruin reutje- 4 Zwarte teefjes – 1 Bruin teefje.
En zijn het gezonde beertjes en sterk !!!
Wat voor af ging dat was op zondag toen zag ik toch dat er wat ging gebeuren ze verloor al meer slijm maar ja dan is het nog afwachten wanneer zet alles goed door.
Maureen van Bob de papa van Lente en Lola die wilde graag bij de bevalling aanwezig zijn omdat hun in de toekomst misschien wat met Lola willen doen en van ervaring door te zien leer je alleen maar dat is mijn mening.
Dus Maureen was ook aanwezig maar die nacht zijn we gewoon doorgekomen.
Maandag zag je toch dat er al iets meer aan de hand was met Aislinn haar temperatuur was gedaald naar 36.8 en dat hield in dat de bevalling in gang wordt gezet maar dat het nog echt in de begin fase zat dus we hadden nog even.
Aislinn liggend op het matras waar Maureen op sliep nou ja wat je dan slapen kunt noemen dommelen maar dat plekje beviel Aislinn ook wel.

Je zag dat ze soms maar hele lichte weeën had en dat het weer ophield en dat ze ging slapen ‘middags moest ze plassen en had ze alles nat ik ruiken maar kon het nog niet goed thuis brengen maar we hielden haar goed in de gaten.
had wel de dierenarts ingelicht over haar dus mocht er wat zijn dan zijn ze op de hoogte en dat is wel een fijn gevoel.
Avonds ging ze de werpkist in en wat je zag aan haar dat ze steeds mijn steun zochten streelde ik haar zachtjes over haar rug dat vond ze heerlijk.
Zachtjes streelde ik haar en die oogjes die je dan aankijken.
maar er gebeurde niets van alles avonds toch maar even gebeld voor de zekerheid iets mij zei dit weet ik niet dat voel je aan maar je wilt het ook een kans geven dus overlegd in de hoop dat ze nachts ging bevallen en anders morgenvroeg maar om acht uur bellen zo hadden we het afgesproken maar er gebeurde niets om zes uur toen zei ik nou er is iets en kan de vinger er nog niet op leggen maar had wel door dat het dit niet zou worden een normale bevalling dus maakte ik alles maar klaar voor de ochtend kruiken in haar bakkie handdoeken dekentjes dan had ik dat in ieder geval klaar. Om half zeven alle honden uit gelaten met Maureen en om acht uur maar gebeld en dat we beter langs konden komen ik wou geen risico lopen met haar of haar nog ongeboren pups een bevalling kan een risico geven en een keizersnede ook maar misschien zijn we er nu wel voor met wat er ging gebeuren ze ging vanzelf al naar de voordeur toe en ging de auto in met andere woorden help mij maar en dat koppie van haar.
Aangekomen en aangezien ze zo dik was gingen we maar een keizersnede doen je wilt rustig blijven voor haar maar ik was op van de zenuwen altijd weer zo spannend of het nu een bevalling is of keizersnede.
                                                                    Ik en mijn meissie Aislinn.
Even pikte ik even een traan weg maar hield me maar weer sterk nou we gingen een schatting doen met het aantal pups dat was tussen de 8 a 10 en toen moest ik raden nou zeven hadden we gezien op de echo ik zei of het zijn er zeven maar stevige pups dat zei mij gevoel op dat moment had ook het gevoel dat er met een pup iets was maar ja ik kan er niet binnen in kijken of tussen de 7 a 10 zei ik .
De voorbereiding kwam in gang Ik en Maureen moesten paraat staan om de puppy’s mee op te vangen samen met de assistenten nou daar sta je zenuwslopend nou de eerste pup kwam er uit en we hoorden haar al zeggen jeetje wat een zware pup die weegt met al wel 1 kilo nou hij een reu kwam eruit we stonden vol ongeloof te kijken met de mond open van verbijstering zo groot ik dacht nou die had ze er nooit zelf uitgekregen  dus mijn gevoel bleek toch te kloppen .
Nou en daar kwam zijn kreetjes Maureen en ik moesten beiden huilen maar we moesten opletten door onze tranen heen snel afvegen en opletten nou dat gaat zo snel de ene naar de andere en dan hoor je al die geluidjes ik kreeg een pup in mijn handen en werd gelijk zo verliefd op dat koppie snel kijken een meisje van de anderen wist ik niet eens wat het geslacht was als het eerst maar achter de rug was en dat het met Aislinn goed ging dat was het belangrijkst.

Ze gingen zolang in de couveuse omdat we de andere pups op moesten vangen en hun lekker warm bleven nou we moesten ook lachen want ze waren allemaal stevig en pasten niet eens allemaal in de couveuse dus deden we dat maar steeds om en om om ze maar warm te houden in handdoeken. Toen werden ze naar gekeken en wisten we het geslacht van onze beertjes 3 reutjes en vier teefjes waarvan twee bruin. Snel Piet gebeld want die had het ook niet meer en hoorde ik een opluchting en een diepe zucht.
             En daar zijn ze dan allemaal naar gekeken en gezond en nu op naar huis
En dan zijn we thuis de puppy’s samen met Aislinn en gaan in hun bedje de werpkist ik zie dat ze nog bij moet komen van alles en het besef moet krijgen ik ben mama geworden maar ze gaat heel netjes liggen in de werpkist we moeten haar wel even helpen maar dat doen we met alle liefde voor haar.
                                                    Ze drinken goed en genieten ervanEigenlijk krijg je er nooit genoeg van om er steeds naar te kijken die kleine oortjes die kleine berevoetjes en dan die kleine kussentjes onder hun voetjes dat kleine zwarte dopje geweldig vind ik dat.
Zo en nu even hun lintjes om het kleurtje waaraan je de pup aan kunt herkennen
                                                                        zo lief                                                                       Zo hun bed even opgemaakt.


Woensdag 6 februari 2019
De nachten zijn kort om de twee uur leg ik haar beertjes bij haar aan ze heeft zelf veel last van na weeën dat is wel zielig dan hoor je haar steeds krabbelen over de vloer maar dat is bij ons als vrouw ook zo dus herken het gevoel wel.
Was wel benieuwd hoe onze Lente zou reageren op haar pups en de geluidjes maar zo trots op onze jongste telg wat doe je dat toch geweldig zo trots op je maar ze heeft ook een geweldig lief en open karakter ze weet gewoon hier moet ik blijven en gaat ook niet verder ze geven Aislinn alle ruimte geweldig toch.
Alle emoties vallen van je af en heb nog haast geen slaap gehad omdat ik er voor Aislinn wil zijn met haar beertjes en ook even voor onze andere honden die moeten ook even hun aandacht hebben maar Piet is een paar dagen bij huis dus dan loopt hij met hun  dat is fijn voor ze.

Donderdag 7 februari 2019
 Piet brengt even gebak naar de dierenartspraktijk  want ja dat verdienen ze wel .
De wasmachine draait op volle toeren weer vooruit en de tijd vliegt voorbij vanmiddag moet ik even onze twee kleinkinderen op halen van school normaal pas ik op hun bij hun huis maar ja dat is nu anders en Piet is bij Aislinn en haar beertjes .Kan dat net mooi doen voordat ze weer aangelegd moeten worden bij Aislinn .
Heerlijk toch je kleinkinderen onze oudste Djëlano  van bijna 8 jaar zei gelijk oma gefeliciteerd hoor met je puppy’s en onze kleindochter Yaëla die sprong letterlijk en figuurlijk in mijn armen haar handjes om mijn nek en haar gezicht tegen de mijne die is 4 jaar ja ook een rijkdom nou oma dat gaan we vieren hé ik zei natuurlijk hahaha  ze mochten wat lekkers uitzoeken. Nou ze mochten even kijken Djëlano zijn reactie o wat lief ja oma en tegen Aislinn zei hij mooie kindjes hoor heb je maar lijken net muisjes.

Onze schoonzoon kwam de kids weer ophalen en nam eerst een gebakje hahaha .
Avonds kwam onze andere kleindochter Sherita even net 4 jaar nou die is helemaal gek van dieren net als mij en onze Michel zei al oma heeft ook babyhondjes nou die had gelijk al o ik wil naar oma ik wil helpen melk geven en knuffelen maar daar moeten wij echt tegen zeggen van je mag alleen maar kijken en niet aankomen bij onze Lente en Lola hielp ze mee toen ze wat ouder waren dus die had zoiets o dat kan nu ook maar ze luisterde heel goed met wat wij zeiden tegen haar .
Avonds was ik op ik moest even een na de voeding even liggen op de bank anders kwam het niet goed en heb toen steeds naar de voeding even  mijn slaap genomen want ook dat is belangrijk om goed te blijven functioneren.
Vrijdag 8 februari 2019
Nou daar ben ik echt van opgeknapt en kan er weer tegen nu straks als ik even de tijd heb de lijst doornemen onze dochter kwam nog even langs en had wat lekkers bij zich voor al onze honden en voor mij en Piet een gebakje maar kwam daar niet eens aan toe om die op te eten maar dat komt wel onze Aislinn en haar beertjes gaan nu voor alles want die twee uurtjes zijn zo voorbij want doet onze Aislinn het toch goed.

Zaterdag 9 februari 2019
Alles draait op volle toeren en ik kan toch niet vaak genoeg zeggen hoe goed Aislinn het doet met haar beertjes.
                                      Onze twee bruintjes reutje oranje en teefje geel. 
Aislinn had even tijd nodig om aan alles te wennen en die tijd geven we haar ik moet zeggen het voeden deed ze gelijk al heel mooi maar ja dat het nog gevoelig is na zo keizersnede is natuurlijk logisch. Maar ze keek eerst wel van zijn die nou allemaal van mij als ze vanzelf de werpkist in gaat om ze te voeden en ze gaat liggen kijkt ze eerst zijn ze er allemaal als er dan nog één slaapt en ik maak die voorzichtig wakker hoor je dat piepje en kijkt ze me aan van nou kom leg die ook even bij mij en dan zie je dat ze heel tevreden is en ligt helemaal relax te voeden .
                                                              en daar ligt nummer 7 teefje rozeMaar één ding doet ze niet en dat is de kontjes wassen wel met plassen maar die poepjes vind ze maar niets als ik haar daar in stimuleer draait ze haar hoofd opzij van nou dat hoef ik toch niet op te eten hahaha dus neem ik die taak op mij
en het is wel herkenbaar onze Luna deed dat ook toen niet Aislinn haar oma maar was verder een super super mama beer voor haar beertjes een newfy naar mijn hart een goedzak met een gouden hart.
                               Hier onze oermoeder Bayluna samen met Piet en haar 13 beertjes
Zondag 10 februari 2019
Bedankt  voor de mooie bos bloemen Fam. M. Buurman en Bob- Harrie en onze Lola
                             En een  heel lief kaartje van de toekomstige baasjes van onze beertjes.
                                                                 Aislinn en haar beertjes
                                                                              Reutje oranje
Maandag 11 februari 2019
Vandaag doen we alles alleen Piet is weer aan het werk en vanmiddag komen Maureen en Marco nog die boden aan om onze andere newfy’s uit te laten nou dat scheelt weer voor mij kan ik weer even wat anders doen.
En hebben we natuurlijk al lang contact gehad met de baasjes van Tucker de papa beer die reuze trots zijn op hun beer.

Teefje rood en reutje groen aan hun maaltijd.
Maar omdat ik alles alleen doe duurt het even dat ik het op mijn website kon zetten eigenlijk komt dan toch onze Aislinn en haar beertjes en onze andere honden op de eerste plaats .
En avonds met de voeding van half 11 dan ga ik even twee uurtjes slapen om even bij te tanken nou ik hoor normaal alles maar nu slaap ik als een roos en kan ik onze beertjes met Aislinn weer bijstaan om half 1 nachts en probeer dan weer twee uurtjes te slapen en natuurlijk lig ik op de bank te slapen naast de werpkisten doe dat ook de acht weken lang het is echt weer genieten van ze.
Aislinn en haar beertjes ze is er stapel mee.

En morgen zijn ze 1 week oud we gaan nu verder in week 1