Week 3 UPDATE

Dinsdag 26 februari 2019
vandaag zijn jullie 3 weken oud en ben zo tevreden in alles en zo blij mee en we knuffelen er wat aan af heerlijk dat geurtje op te ruiken en naar jullie te kijken.
Ach wat ben je toch een ontzettende lieve mama voor ze soms zie je dingen dat ontroerd zo kom je eraan met speelgoed om met ze te spelen of je gaat de werpkist in met al een speeltje in je mond.
Lieve Aislinn het moederschap heeft je echt geraakt net als je eigen moeder Udessa die ook zo goede lieve moeder is en nog steeds voor jullie allemaal daar bij kregen jullie ook al het goede voorbeeld van haar jullie zijn door haar ook liefdevol grootgebracht en ze is ook zo lieve oma voor onze Lente het zit ook in jullie generatie ik kan daar zo van genieten.
  Mama Aislinn met het speeltje voor haar 7 beertjes zo lief 
Ja heb ik weer is het in mijn rug geschoten nou weer mooi klaar mee met dat bukken opstaan recht op blijven maar tanden op elkaar alles gaat gewoon door als ik lig en moet weer in de benen komen nou dat is geen fijn gevoel maar zal ook wel weer over gaan.

Inmiddels zijn de puppy lintjes vervangen door puppy halsbandjes  alleen heeft reutje oranje bruin nu een lichte kleur gekregen verder is het bij de oude kleur gebleven.
Woensdag 27 februari 2019
Vandaag hun nageltjes even geknipt want die zijn al lekker scherp en dat is voor Aislinn ook niet zo lekker gevoel
Als ik de werpkist verschoon mogen hun bij mama Aislinn liggen zo gauw ik die weer klaar heb gaat Aislinn erin om te zeggen van kom op we gaan er weer in hahaha  dan zeg ik ze vinden dit ook lekker Aislinn

Gekke Aislinn kom op kids weer in de werpkist
nou mooi niet denken de kleintjes onze Aislinn kijkt echt zo van nou !!!

Donderdag 28 februari 2019
                                                                           Teefje bruin                                                                        De twee zusjes Vrijdag 1 maart 2019
Vandaag kwam er nog weer bezoek en werden wij en onze newfy’s weer zo verwend heel erg bedankt
                                                               Mama Aislinn en haar 7 beertjes
                       En krijgen ze hun eerste papje met een beetje hulp van ons erbij gaat het uitstekend
En onze jongste Lente van bijna 1 jaar oud die vind het geweldig die is zo aan het genieten van de beertjes en ze is er zo lief voor en mama Aislinn vind het allemaal goed.                                                                       Lente is aan het genieten                                                      En dan nog even smullen bij mama Aislinn
                En dan is het weer tijd voor een schoon opgemaakt bed en lekker slapen en dromen.
En dan zijn ze weer toe aan hun tweede papje en wat doen ze het goed als ze het zo doen vandaag dan gaan ze morgen over op hun vleesmaaltijd.
Zaterdag 2 maart 2019
Vandaag hebben we de werpkist omgeruild voor hun puppy- ren zodat ze meer kunnen zien en wanneer ze gaan eten mogen ze vrij door onze huiskamer en keuken lopen om alles te gaan ontdekken samen met hun mama Aislinn die ze heel goed in de gaten houd. En waar ze nog lekker melk bij drinken
Zondag 3 maart 2019
En vandaag komen de aankomende nieuwe baasjes op bezoek om te knuffelen het was een gezellige dag en wat zijn ze alweer gegroeid en doen ze het toch voortreffelijk en zo trots op onze Aislinn.
En genieten ze van hun vleesmaaltijden en vooral reutje blauw die lag gewoon op de trog te slapen
En dan krijg ik de schrik van mijn leven onze oudste Boemba bijna 13 jaar oud die wou ik even uitlaten en plofte ze zo neer in het gras en kon niet meer in de benen komen op eens ging ze weer zitten en ze keek mij aan zo zielig haar blik uit haar ogen met wat gebeurt er nu toch met mij ik huilen want dat vond ik zo erg ik dacht toch niet nu hé dat je niet meer kunt dat ik voor je moet beslissen ik zou nooit willen dat mijn honden moeten lijden dan moet ik er voor ze zijn hoe moeilijk ik het ook maar vind en zij is best al op hoge leeftijd o wat had ik het er moeilijk mee ik zei ook tegen haar wil het niet meer lieve Boemba want ik wil niet dat je moet lijden of zoiets. Eindelijk weer in huis zag ik ook het verdriet van de puppymensen die het zagen gebeuren buiten en die zo ontroerd waren en ook mee huilden. Maar ook onze Guanita die het eerst naar haar toe ging aan haar ruikte gelijk naar binnen weer liep en de anderen waarschuwden die gelijk bij haar kwamen als je dat ziet dan hou je het helemaal niet meer droog. Onze lieve Madiba zo gevoelig meisje kwam bij mij zitten samen met onze jongste telg Lente en probeerden mij te troosten die bleven wel een kwartier bij mij zitten ik zei het is wel weer goed en gaf ze een dikke knuffel en een dikke kus .
Ik moest het maar even aanzien een newfy heeft een hele grote sterke pijngrens en zo sterk nog willen zijn voor hun baasjes of gezin waar in ze leven en zei ook tegen haar anders moet ik je laten gaan voor dat je 13 jaar wordt ik wil je niet zien lijden.
Maandag 4 maart 2019.
Dit is ook nog de dag dat mijn vader jarig was die helaas al op jonge leeftijd is overleden maar waar ik de liefde van heb mee gekegen voor dieren en dat maakte het er nog niet makkelijker op.
Het ging het nog niet zo met onze Boemba dierenarts gebeld het crematorium om alles te gaan regelen voor haar ik vond het verschrikkelijk het idee al ik huilde er wat aan af maar ik moest sterk zijn voor haar en er voor haar dan zijn mijn Boemba waar wij zo gek op zijn die alles met ons heeft gedeeld in haar leven en wij met haar van alles gaat door je heen ik weet nog toen wij op de show waren ze was Multi kampioen en een man op mij afkwam die mij zo veel geld bood voor haar om er mee te gaan fokken mensen zoals ik ze noem zwemmen in het geld en teven op kopen voor de fok die gezond zijn ik dacht eerst dat ik in een programma zat van toentertijd bananasplit maar het was serieus nou kan je wel vertellen mijn Boemba was echt niet te koop zoveel konden ze niet bieden man ik moest daar niet aan denken sliep nooit meer ik kan niet zonder haar zij hoort bij mij bij ons en wel voor de fok of niet voor de fok achteraf maar goed ook want onze Boemba koos ervoor om geen moeder te worden maar mij maakt dat niets uit daar was ze niet voor bij ons gekomen met haar had ik zoveel andere dingen beleeft zoveel mooie dingen en de band die ik met haar en onze honden heb dat is hun grote liefde voor iedereen . Woensdag zou het de dag dan zijn dinsdag wilde ik haar nog een extra verwen dag geven. Maar gelukkig dinsdag ging alles weer beter met haar ze keek mij aan zo van dat gaan we nu nog niet doen hoor ze liep buiten en zwaaide met haar staart ik dacht ja zo laat ik haar nog niet inslapen zo goed ze weer keek uit haar ogen waar we zoveel veel van aflezen dus alles weer afgebeld en een hele diepe zucht haar tijd zal zeker komen maar nu nog niet we hopen dat we je verjaardag groots kunnen vieren lieve Boemba. Dus dat waren even dolle dagen !!!
dan kan alles zo dubbel zijn nieuw leven en oud leven iets wat aan je hart ligt waar je om geeft waar je van houd !!
We gaan nu verder in week 4