Week 5 UPDATE

 Dinsdag 12 maart 2019
Vandaag zijn onze beertjes 5 weken oud de tijd vliegt voorbij maar ze doen het uitstekend ze rennen door de kamer en je ziet nu ook echt dat ze spelen ook met elkaar en Aislinn is er niet bij weg te denken.
maar het weer is nog niets ik had gehoopt dat ze al even naar buiten konden maar hoop dat het weer gauw anders wordt zodat ze ook even lekker naar buiten kunnen al is het maar even dus even afwachten.
                                   En het is zo fijn om te zien hoe goed ze het toch doen

En op haar gemak drinken de pups nog steeds bij haar  

Woensdag 13 Maart 2019.
Vandaag proberen we maar eens als ze uit hun eigen bakjes gaan eten en krijgen ze voor het eerst een fruithapje een stukje appel nou ben benieuwd !!!
Nou uit hun bakjes lukte wel moest er wel een bakje apart bij doen anders kwamen we te kort maar heb daar maar twee van gemaakt dan is er nog een extra bakje voor wie nog zin heeft in eten .Nou kan mij maar één voorstellen die dat zou doen dat is reutje bruin hij gaat alle bakjes bij langs totdat er echt niets meer in zit hij likt ze allemaal schoon hahaha onder toezicht van zijn mama
 Ja en dan naar de grabbelbak waar hij zelf een speeltje uithaalt hij is echt een vrolijke knulletje

Ja en mijn laarzen hadden ze ook al te pakken leuk voor de foto maar toch maar even afgepakt want scherpe tandjes hebben ze echt wel.
Donderdag 14 maart 2019
Vanmiddag moest ik onze twee kleinkinderen ophalen van school en ze wilden graag even spelen met de beertjes
Djélano vond het geweldig Oma zei hij het zijn mijn vriendjes en vriendinnetjes hé.Ja en onze kleindochter Yaéla wilde natuurlijk ook knuffelen

Ja en er wordt er heel wat aan af geknuffeld met ze ook door mijzelf het is zo genieten met ze
een knuffel moment met reutje blauw
En na al dat eten en spelen en smeren ja dat kunnen ze ook nog kan ik naar de tijd alles weer schoonpoetsen maar doe dat met alle liefde voor ze ik laat ze lekker genieten van alles om hun heen.
Na al het eten en spelen is het nu wel lekker om weer te gaan slapen en dat doen ze dan liever met zijn allen in de keuken ik laat ze dan ook maar even en pak ze later even op om ze in hun kamerkennel te leggen.
teefje bruin 
Vrijdag 15 maart 2019
                                         Dit is wel onze clown van het stel reutje bruin
                                                           Daar pas ik ook nog wel in Zaterdag 16 maart 2019
Vandaag is het een drukke dag alles voor bereiden voor a.s zondag de puppyboeken zijn klaar zodat ze die al door kunnen lezen op hun gemak en nog vragen kunnen stellen daar over mocht iets nog niet helemaal duidelijk zijn .
En ja onze andere kleindochter Sherita die wou ook komen knuffelen zij is wel helemaal gek van alle dieren ik zie in haar veel van mij terug.
Deze foto is wat onscherp maar ik vind hem wel geweldig
                                          Sherita en de baby pups zo noemt zij ze
En hun rust is natuurlijk ook belangrijk en de waterbak vinden ze wel heel geweldig om daar in te plonzen met hun
pootjes of er boven op te gaan liggen misschien voor de toekomst voor het waterwerk bij de NNFC dat zou mooi zijn

Zondag 17 maart 2019
Vanmorgen om 11 uur komen op twee naar alle puppymensen vandaag staat in teken over de vachtverzorging voeding en het puppyboek en knuffelen natuurlijk en de catering wordt verzorgt door Piet en Maureen.
Maar het was ontzettend gezellig we hebben er ook heel wat aan afgelachen dat hoort er ook bij !!
Maar eerst etenstijd samen met mama Aislinn
en dan samen spelen
En dan weer slapen in een favoriete plek de keuken intussen tijd maak ik vaak hun kennel weer slaap klaar waar alles weer lekker schoon en fris is zodat ik ze weer oppak om daar weer lekker verder te slapen.

Zo en nu het huis vol ze mogen allemaal even knuffelen !!!
Onze mama Aislinn vond het toch wel spannend wat moeten ze met mijn beertjes maar ook zij kreeg alle aandacht
En zo kwam er aan deze mooie dag ook weer een eind onze 7 beertjes waren ook echt moe van alle indrukken die slapen vanavond echt wel een hele tijd.
Maandag 18 maart 2019
Vandaag komen we bij van alles ook onze beertjes
en gaan we verder in week 6.