Week 2

Vandaag 21 januari 2021 zijn onze 4 beertjes twee weken oud !!

Inmiddels zijn we eruit met hun namen maar daar gaat toch iets vooraf.
Ik wou graag onze Alice zijn naam er in verwerken dat verdiend hij gewoon voor mij voor ons allemaal naar alles wat hij voor ons heeft betekend in die bijna 12 jaar en wat mis ik hem nog enorm.

Mijn grote kanjer je was mijn leven en wat mis ik je nog enorm
Lieve Angel Amani (Alice) Uut Oons Berehuus speciaal voor jouw hebben we jouw naam in onze 4 beertjes verwerkt als eerbetoon naar jouw toe voor alles wat je ons hebt gegeven je had voor je naam Angel staan maar dat was je ook werkelijk je was nooit ziek je kwam nooit bij de dierenarts alleen voor een inenting en dat was het .
Maar wat jouw zo speciaal maakte was je enorme lieve karakter je deed nog geen vlieg kwaad naar kinderen was je altijd heel lief en zo zacht maar dat was je voor iedereen .
Een echte knuffelkont en een hart van goud.
Je ogen waren je ziel die zeiden zoveel tegen mij een blik was genoeg en ik begreep je dan.
En je had een prachtig berehoofd met je prachtige kraaloogjes.

En je beertype dat vond ik prachtig nog zoals ze moesten zijn voor mij en je hart was zo groot vooral ook hier bij al je kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen jouw dood kwam vooral voor jouw zoon onze Bowie hard aan hij was altijd bij je waar jij was zag je Bowie ook twee handen op één buik en wat ben ik enorm blij dat we van hem nu pups hebben liggen met onze Lente zodat ik toch weer iets van jouw lieve Alice terug heb dank je trouwe lobbes voor alles wat je ons gegeven hebt in je leven daar ben ik zo dankbaar voor je blijft altijd in ons midden en in ons hart ooit zullen wij weer samen zijn als ik ooit ga dan wordt je samen met mij en onze andere honden die zijn overleden uitgestrooid dan worden wij weer met elkaar verbonden dag allerliefste jongen.

De namen van onze 4 beertjes

De twee reutjes krijgen de naam op hun stamboom
ANGEL FACE ZENNO UUT OONS BEREHUUS
ANGEL FACE ZION UUT OONS BEREHUUS
De twee teefjes krijgen de naam op hun stamboom
ANGEL FACE NALA UUT OONS BEREHUUS
ANGEL FACE BOEMBA UUT OONS BEREHUUS.

Ja en dan komen we terug op onze Boemba wij hebben haar vorig jaar in november 2020 in moeten laten slapen op een leeftijd van 13 jaar en 8 maanden oud een keuze die je dan moet nemen voor haar net als bij onze Alice en dat is nooit makkelijk.
Ik vergeet nooit meer die dag dat ik ook bij haar zat en haar vertelde wat ze voor mij heeft betekend dat ik enorm van haar hield maar haar moest loslaten ze kuste mijn hele gezicht nat en ik heb zo gehuild toen ze dat deed wat doet het dan pijn om haar los te laten ik keek haar in haar ogen en ik zei lieve Boemba als er ooit een bruin meisje hier wordt geboren dan beloof ik je dan vernoemen wij haar naar jouw dan krijgt zij jouw naam omdat je dat verdiend voor alles wat je mij hebt gegeven ook een eerbetoon aan jouw voor mij van jouw is er ook maar één net als onze Alice maar jullie namen zullen voor mij veel van betekenis zijn want wat hielden we toch van elkaar.

Onze Boemba Multi -kampioen en al je tittels heb je eerlijk verdiend maar het belangrijkste was hoe je was en wie je was en super lief maar ook heel mooi jouw naam zal hier blijven klinken en ik ben daar enorm trots op samen met Piet op onze nu kleine bruine Boemba.
Dank je wel lieve Angel Amani Alice en lieve Boemba .

Mits ik dit nu schrijf al die prachtige herinneringen van ze maar met tranen de vrije loop laten gaan achter mijn computer maar ook zo super trots op onze Lente & Bowie en hun 4 beertjes dat ik dit heb gekregen van ze .

Het geboorte gewicht van onze 4 beertjes.
Teefje bruin paars was 440 gram bij de geboorte en vanmorgen 1370 gram.
Teefje bruin roze was 445 gram bij de geboorte en vanmorgen 1360 gram.
Reutje zwart oranje was 490 gram bij de geboorte en vanmorgen1640 gram.
Reutje zwart blauw was 605 gram bij de geboorte en vanmorgen 1710 gram.

Vrijdag 22 januari 2021.
Vandaag is onze jongste kleindochter jarig Sherita zij is vandaag 6 jaar geworden ze is nu een grote meid zegt ze en de grote zus van de puppy’s en al onze newfy’s.

Onze kleindochter Sherita is jarig vandaag

Zaterdag 23 januari 2021

Ze hebben hun oogjes open en ze kunnen horen zo leuk gezicht dan zie je hun zieltjes altijd als ze de oogjes open hebben.

Zondag 24 januari 2021.
Onze 4 beertjes zijn verzegd en natuurlijk moet je mensen teleurstellen maar als je er maar 4 hebt en ik zelf daar ook weer wat van aanhou ja dan is de teleurstelling groot voor mensen en dat begrijp ik volkomen maar het is de natuur en ik kan daar niets aan veranderen maar we hopen dit jaar nog een planning te doen dus blijven de mensen die willen op de lijst staan.

Reutje oranje en teefje bruin roze
Teefje bruin paars
Reutje blauw
lekker slapen
Reutje oranje
Even een plekje zoeken

Vandaag krijgen we puppy bezoek en mogen ze de pups zien maar niet aanraken !! en natuurlijk nemen we afstand maar ik vind het belangrijk als ik weet waar onze pups terecht komen en de mensen leer kennen ook in deze corona toestand want je hoopt dat je het maar één keer goed kunt doen voor ze en dat ze een mooi gezond liefdevolle plaats krijgen waar ze oud mogen worden en van elkaar mogen genieten.

Onze Lente houd haar beertjes goed in de gaten !!!

Lente houd de wacht en het kriebelen vind ze geweldig
Ja Lente hou ze maar goed in de gaten
En tussen door voed ik ze wat bij
Het is echt genieten van ze ze doen het zo goed
Ja en daar bij hoort knuffelen ook
De twee broertjes met zusje paars
Reutje oranje

Het was een gezellige dag en bedankt voor de leuke cadeaus voor de pups en al het lekkere voor onze andere newfy’s dat vinden ze vast en zeker lekker . En er was nog een jarige Frank nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en bedankt nog voor de heerlijke vlaai !!!

Maandag 25 januari 2021.
Inmiddels voel ik dat hun tandjes er ook door komen maar Lente voed gewoon door en ja ze likt hun kontjes nog steeds goed schoon ze is er stapel mee.

En ik krijg zelfs een klein likje ik ben zo trots op mijn beertjes en zeer tevreden met ze
Als ik kijk naar hun kleine oogjes hun kleine dopje die kleine oortjes en die kleine nog beren pootjes en dat kleine roze tongetje zo lief en het houden van ze nog zo klein en aan ons over geleverd om ze samen met de moeder hond te verzorgen en alle liefdevolle verzorging te geven wat ze nodig hebben en dat doen we met zoveel liefde aan ze.
Nog zo klein en wat nou zo groot moet worden
Lieve lente wat ben je een lieve zorgzame moeder voor je beertjes
Een knuffel van je mama beer
genieten is dit
Lente zorgt even dat haar zoon gaat plassen
Dit zegt genoeg
Ja Lente ze worden moe en willen weer slapen
Lieve Lente je bent een newfy zoals het hoort wat zijn we toch trots op je en wat een super karakter heb je en vooral heel veel liefde in je ik hou zoveel van je .
Je betekend zoveel voor mij dat is met geen pen te beschrijven
En er woont hier nog één in huis die zoveel van je houd en je een lekker ding vind en dat is onze Bowie de papa van onze 4 beertjes


Woensdag 27 januari 2021
Het geboorte gewicht van onze 4 beertjes.
Teefje bruin paars was 440 gram bij de geboorte en vanmorgen 2180 gram gram.
Teefje bruin roze was 445 gram bij de geboorte en vanmorgen 2105 gram.
Reutje zwart oranje was 490 gram bij de geboorte en vanmorgen 2295 gram.
Reutje zwart blauw was 605 gram bij de geboorte en vanmorgen 2425 gram.

We gaan nu verder in week 3 !!!