Geboorte en eerste 7 levensdagen pups Guanita

Op 3 juli 2021 zijn Guanita en Yuma trotse ouders geworden van 3 beertjes 1 zwarte teef 1 bruine teef 1 zwarte reu mama en haar beertjes maken het goed .
Onze 3 beertjes zijn met een keizersnede ter wereld gekomen en onze mama Guanita heeft dat goed doorstaan. Ik heb alles mee mogen maken en heb de hele tijd bij haar geweest om haar bij te staan.
Dank aan onze dierenarts en assistentes en natuurlijk hebben wij ze lekker getrakteerd op warme broodjes .

Onze 3 beertjes thuis
Teefje zwart werd eerst geboren toen teefje bruin zijn was zo klein vergeleken met haar zusje en toen werd reutje zwart geboren
Lekker drinken bij mama Guanita
Inmiddels hebben wij haar bed lekker verschoond en doen ze het heel goed
met zijn drieën

Het geboorte gewicht van teefje zwart was 485 gram.
Het geboorte gewicht van teefje bruin was 330 gram.
Het geboorte gewicht van reutje zwart was 490 gram.

Nog zo klein en teer
Broer en zus

Ja en Nala onze jongste die vond die geluidjes wel heel leuk en mocht ze even kijken van Guanita ik zei ja dat deed jij toen ook hé .
Guanita is een hele makkelijke ontzettende lieve meid zij vind alles goed ze heeft een pracht karakter en ze is altijd een hele lieve zorgzame mama beer.

Onze Nala mag even kijken zij is een dochter van onze Lente en Bowie
Lente is weer een dochter van Guanita uit haar eerste nest en dit is haar tweede nest ook haar laatste nest.
En weer lekker schoon

Helaas hebben wij ook mensen moeten teleurstellen wat ik heel erg spijtig vind maar het is een stukje natuur en daar doen we niets aan zolang het maar gezond is en alles goed gaat vind ik het prima.
De mensen mogen nu afwachten voor onze Ally-luna tenzij u al bent voorzien horen wij dat ook heel graag. Want ook wij weten dat in deze corona tijden soms dieren worden aangeschaft en ook weer heel makkelijk weg worden gedaan als het niet meer uitkomt. En daar doe ik het niet voor het moet een bewuste keuze zijn en zeker het verdiepen in dit ras en de verzorging en wat daar bij komt kijken en niet te vergeten ze horen bij het gezin . ik zeg altijd je kind doe je ook niet weg maar met dieren gaat dat iets makkelijker maar vergeet één ding niet wij als mens geven ze dat rugzakje mee een kind moet je opvoeden en een dier net zo ook al zit het soms niet mee hun kunnen niet praten maar hun ogen (ziel) en hun gedrag laten veel meer zien en ze begrijpen meer dan u zich kunt voorstellen .
En daarbij verschuild de mens zich graag bij wat hun natuurlijk zint .
wanneer we praten over ziekte of omstandigheden die zich voor kunnen doen maar daar aan zie je dat het zulke mensen zoveel pijn doet om die moeilijke keuze te gaan maken maar dat het dier dan op nummer 1 komt te staan en waarin je merkt dat de opvoeding aandacht en liefde aan niets te kort gekomen heeft maar dan is het voor beiden heel moeilijk om zo beslissing te nemen .

We gaan nu verder in week 1