Week 1 nieuw

Zaterdag 10 juli 2021 vandaag zijn onze 3 beertjes 1 week oud en ze doen het heel goed hun geboorte gewicht is verdubbeld en Guanita is een zorgzame moeder. Doordat we de warmte lamp nog aan hebben vind ze het soms te warm en gaat ze er ook wel uit maar ligt dan wel bij hun in de buurt zo gauw ze geluidjes maken gaat ze er ook weer in .
Intussen hebben we de namen door geven bij het raad van beheer voor hun stamboom en om straks langs te komen voor hun chipnummer die dan wordt gekoppeld aan hun naam maar in dit geval is dat niet zo moeilijk en zijn ze bij de Nederlandse Newfoundlander club doorgeven voor de nest inventaris maar dat duurt nog even.


Het zwarte reutje krijgt de naam YENERO UUT OONS BEREHUUS.
Het bruine teefje krijgt de naam YANORA UUT OONS BEREHUUS.
Het zwarte teefje krijgt de naam YSA – bo UUT OONS BEREHUUS.

Ik vond het wel leuk om ze de letter Y te geven van hun papa Yuma

even in hun rietenmandje zodat ik de werpkist kan schoonmaken
hun bedje weer schoon
reutje Yenero
teefje bruin Yanora
teefje Ysa-bo
zo lief
de twee zusjes
hun broertje
en weer lekker schoon
samen slapen

En dan krijg ik een telefoontje ik was op mijn werk een telefoontje die ik nooit meer zal vergeten maar waar ik wel van weet dat jij daar centraal in moet staan jij bent het belangrijkste voor mij en ik haal je weer op terug naar huis waar je 12 maanden geleden geboren bent vandaar dat het even heeft geduurd met mijn website omdat ik daar even geen tijd voor had en hij gaat dan wel voor.

Lieve Bodi totaal geen woorden voor wat ze jouw hebben aangedaan en dat op zo jonge leeftijd soms snap ik de mensen echt niet en wat kunnen mensen zich dan mooi voordoen maar ja jij kunt niets zeggen dat is voor de mens wel heel makkelijk maar jouw uitstraling in jouw ogen zeggen mij genoeg en jouw lichaam ’s taal spreekt boekdelen.
En wat ben ik blij dat je hier weer bent geen één dier verdiend dit maar vooral jij niet wat heb ik er wat aan afgehuild en boos en dan is dat nog zacht uitgedrukt verdrietig en het ergste vind ik nog waarom terwijl jij er niets van snapte dat je weg moest ook al was het dan geen leven voor je maar klagen zou je nooit doen omdat je niet anders wist nu gaat er een wereld voor je open en zie ik je langzaam van een eenzame newfy veranderen in hoe je moet zijn en dat spelen met speelgoed wel heel leuk is en wandelingen gewoon geweldig zijn voor spier opbouw geen stroom stoten zodat je het terrein niet afgaat want ja zo grote tuin is toch zo geweldig!!!!! waar je mag liggen in de regen met een paraplu boven je want ja hij is het liefst buiten wat is dat toch voor ontzin dat is wat je ze aanleert als pup.En allerlei geurtjes interessant zijn en dat water geweldig is en dat je verzorgd word en geborsteld wordt zonder dat je onder de klitten zit .


Maar lieve Bodi het mooiste aan jouw is dat je een gouden hart hebt zo ontzettend lief naar mensen kinderen en alle dieren je bent zoals een newfy moet zijn en wij wensen je nu het allerbeste toe want je te komt een nieuw leven waarin je alles weer opnieuw leert en mag beleven en vooral liefde en aandacht mag ontvangen en in huis mag leven en ook buiten mag zijn.
Welkom Thuis Lieve Jongen mijn hart huilt om jouw maar we kijken weer vooruit .

Mijn allerliefste Bodi

Soms kan ik het niet voorkomen dat ik mij zo vergis in mensen en dat die zich zo mooi voordoen maar wat heb je dan als mens een karakter van niets egocentrisch aangelegd .
waar begin je dan aan daar doe ik het niet voor ik wil alleen maar liefhebbende mensen die zich in dit ras verdiepen en alle liefde en aandacht en verzorging geeft maar geen rugzakjes dat verdienen ze niet dat verdiend geen één dier dan ga mijn deur maar voorbij .
Gelukkig hebben wij ook mensen die geweldig zijn voor onze newfy’s maar één is altijd al te veel wat je zo dier al aandoet ook hun hebben gevoel meer dan je denkt het zou je kind toch maar zijn !!!!.

En dan komt de eerste viste langs ze mogen alleen maar kijken aankomen niet ik weet het is moeilijk maar wel voor hun bestwil .
Maar onze andere honden vinden knuffelen ook heerlijk.

onze Madiba vind knuffelen heerlijk
onze Udessa onze oudste 10 jaar en 2 maanden oud de oma van onze pups
En wij krijgen ook wat lekkers samen hebben we daar lekker van gesmikkeld
En voor alle 3 pups een knuffel dank je wel hoor zullen ze vast heel blij mee zijn

We gaan nu verder in week 2