Week 3 Update

Vandaag zijn onze 3 beertjes 3 weken oud en ze doen het heel goed .
Piet heeft een nieuwe oproep van het ziekenhuis gekregen en hij wordt dinsdag opgenomen en krijgt dan eindelijk zijn nieuwe heup en hopen dat het deze keer allemaal goed verloopt.
Ja en dan moet ik alles alleen doen zal wel druk zijn maar daar komen we ook wel door heen.
Ik zal niet steeds tijd hebben om mijn website bij te werken maar wel de mensen voorzien op de mobiele van filmpjes en foto’s.

Vind het wel even moeilijk om het vertrouwen weer te krijgen in de mens in verband met Joep en zet daarom ook mijn voelsprieten weer goed open want ook bij deze mensen van Joep had ik zoveel vertrouwen maar ik weet dat mensen je ook echt voor de gek kunnen houden ja en dan is de eerlijkheid van de mens ver te zoeken want de honden kunnen zich niet verdedigen en moet ik voor ze opkomen.
en ja op alles wat wij zeggen of vragen knikt iedereen spontaan ja omdat ze nee knikken al weten hoe laat het is dat ze geen pup krijgen.
Dus dat is wel jammer dat ik mij zo moet voelen doordat mensen niet eerlijk zijn daarom zijn kinderen en dieren zo fijn die zijn zo lekker puur .

Yenero reutje zwart
Ysa-bo wat lijk jij op je mama Guanita
Yanora

We zijn nu begonnen met vlees te geven met wat geitenmelk erover nou smeren kunnen ze vooral teefje bruin die loopt er gewoon doorheen ha haha maar ze vinden het heerlijk en daar gaat het om volgens mij heb ik nog nooit zulke smeerkontjes gehad maar Guanita likt ze aardig schoon en dan maak ik ze verder wel even schoon en afdrogen.

Inmiddels is piet geopereerd en de operatie is goed gelukt ik was blij dat het goed verlopen was in verband met 2 weken geleden toen het niet door is gegaan omdat zijn hart op de hobbel ging en er waarschijnlijk een bloedstolsel zat omdat de ruggenprik niet wilde lukken omdat zijn rug versleten is en alle boten schuin zijn gegroeid door zijn werk .
Dus dat hebben we ook weer gehad vanavond even naar het ziekenhuis en mijn moeder past even op de honden en de kleine beertjes.
Als het goed is mag hij morgen weer naar huis en kan hij gaan revalideren .
Onze dochter haalt hem weer op zodat ik thuis kan blijven.

lekker smullen

En Yenero is gek op de waterbak

en in de keuken te liggen is ook fijn
Yenero

Ja en onze kleindochter is er ook weer zij is stapel op dieren maar vooral op onze honden en natuurlijk de pups toen ik joep weer had opgehaald herkende hij gelijk haar toen ze kwam door haar stemmetje dat was heel ontroerend om te zien ja dan hou je zoiets niet droog en het begrijpen waarom dat van Joep ze heeft de hele tijd haast bij Joep gezeten en hij kuste haar hij is zo lief.

Yanora
Guanita let goed op haar beertjes en helpt ze heel goed en ze stimuleert ze om te eten ze drukt ze zo met haar bek naar de trog.

Inmiddels is piet thuis hij heeft nog wel pijn maar dat is ook natuurlijk het is ook niet niks maar het is wel om uit te houden zegt hij .

We gaan nu verder in week 4