Week 6 Update

Vanmiddag krijgen ze hun eerste inenting en worden ze naar gekeken door de dierenarts ik heb inmiddels al gevoeld dat bij Yenero zijn twee balletjes ingedaald zijn dus daar ben ik altijd blij mee.

trots op mijn 2 meisjes

we gaan even terug naar de tijd van papa Yuma en mama Guanita.
dit zijn de papa en mama van onze Guanita dus de opa en oma van onze 3 beertjes Oma Udessa en Opa Angel Amani roepnaam Alice nu ik dit schrijf raakt dat enorm onze Alice is afgelopen december overleden op bijna 13 jarige leeftijd mijn knullie zijn geest en hart waren nog prima maar zijn lichaam liet hem in de steek maar wat een prachthond en hij was zo lief van karakter hij deed nog geen vlieg kwaad vind het nog steeds moeilijk om naar hem te kijken het gemis van hem het tastbare maar geweldige herinneringen maar nog doet het zoveel pijn als ik hier naar kijk hij was onze eigen gefokte newfy hij kwam uit ons eerste nest van 13 pups.
Maar wat lijkt onze Guanita in alles op hem zij heeft het zelfde karakter doet ook geen vlieg kwaad en ook zo lief gelukkig heb ik van haar onze Lente behouden een vrolijke meid maar ook zo lief.
Dan onze Udessa Jelangerjelieber zij is nu 10 jaar en 3 maanden oud maar wat hou ik van haar ik heb aan deze twee newfy’s zoveel te danken dat ik daar weer kinderen van heb en daar weer nakomelingen van heb en wat zijn ze mij dierbaar ik ben nog zo blij dat zij nog in ons midden is en hoop dat we nog lang van haar mogen genieten moest er niet aan denken om haar al te verliezen maar wat heeft onze roedel er verdriet van gehad dat onze eigen reu Alice er niet meer was vooral onze Bowie ook hij was altijd bij zijn vader waar Alice was daar was Bowie ook en dat raakt enorm om ze zien te rouwen ook Udessa miste hem zo erg gelukkig gaat ze er nu weer goed mee om . Udessa is ook heel lief maar toen ze jonger was wist ze wel wat ze wou en niet wou en dan deed ze het ook echt niet moet daar nog om lachen maar wat was ze een oermoeder voor haar pups een geweldige moeder voor haar kinderen nu nog en ook voor haar kleinkinderen en achterkleinkind dat is onze Nala van 7 maanden oud. In haar zie ik ook weer Udessa terug hoe mooi is dat daarom ben ik zo blij met mijn roedel.


Udessa en Alice Angel Amani wat hou ik toch van jullie
Onze Alice knipoogt hier hahaha wat was je toch mijn grote vriend mijn maatje zal jouw nooit vergeten vele harten van mensen maakte je blij je was een bijzondere newfy ik laat nu mijn tranen de vrije loop en dat mag ook je was zo speciaal voor ons allemaal.

We gaan nu naar week 7