Puppy planning 2018/ 2019 update Nieuw

Onze Eye Faith Aislinn is op 6 December 2018 gedekt door Take Me To Your Heart Tender Ebony (Tucker)
You look at me and babe I wanna catch on fire you found the light in me that I couldn’t find.

En waar we opgehoopt hadden zagen we gistermiddag op de echo!!! gelijk zagen we al meerdere vruchtjes met daarin het wonderbaarlijke wat een prachtig gezicht is dat en wat ben ik ontzettend blij daarmee.
Aislinn is drachtig van Tucker we gaan nu verder in haar puppy boek waarin wij u meenemen van dracht tot geboorte!!!
The light in me !!!

                                                                        TUCKER & JOHANNA

Donderdag 6 december 2018.
We konden gaan afreizen om naar Tucker te gaan samen met mijn vriendin Jennemiek en Aislinn was zo benieuwd hoe het zal zijn als ze elkaar gingen ontmoeten en hoe de dekking zou verlopen want Aislinn laat zich niet dekken als het haar tijdstip daar nog niet is dus maar hopen dat we goed zitten maar vertrouw daar wel op.
Onderweg even gestopt om wat te eten nou Aislinn kreeg aandacht genoeg.
Jammer genoeg werd het al donker en konden we niet genieten van de omgeving om ons heen maar ja daar is niets aan te doen na een hele rit van 7 uren waren we aangekomen bij Margit & Peter Krotsch en niet te vergeten Tucker.
Eerst even de benen strekken en Aislinn uitlaten zo dat hadden we weer gehad.
En toen kwam de ontmoeting met Tucker wat een geweldige lieve newfoundlander en hij is prachtig om te zien voor mij was hij de perfecte man voor onze Aislinn als combinatie.
Nou maar hopen dat alles goed verloopt het is niet altijd zo wat velen denken van hup toe maar nee daar gaat best eerst wel heel wat vooraf en de klik moet er ook zijn tussen een reu en een teef wat ik heel belangrijk vind en het blijft altijd spannend zowel voor mij als voor mijn meisje Aislinn.
Nou het moment was aangebroken de ontmoeting tussen Tucker en Aislinn eerst gingen ze spelen zo leuk om dat te zien daar wordt ik al blij van vind dat altijd fijn om te zien hij was zo lief voor haar gewoon heel rustig hoe hij haar benaderde en toen vond onze Aislinn dat het wel kon ze goede die staart toch opzij en ja wat kan ik dan nog meer zeggen de liefde werd beantwoord.Het moment wat spannend blijft maar ook mooi om te zien hoe de klik er is tussen hun beiden wat voor Aislinn heel belangrijk is. En het geluid dat Aislinn maakte deed me denken aan onze Bayluna haar oma toen der tijd met opa Bouke dat was wel even emotioneel want dat was herkenbaar voor mij ja een goede oude tijd die ik altijd zal blijven koesteren.
En ze stonden 40 min gekoppeld met begeleiding van mij en Margit en Peter .
En zijn wij ontzettend gastvrij ontvangen door Margit en Peter heel erg bedankt hiervoor.
En de volgende dag konden we weer terug naar huis  een reis van zeven uur maar het was het meer dan waard
en nu wachten we maar af wat moeder natuur voor ons in petto heeft.

Ik zal jullie even iets vertellen over Tucker
Tucker is Internationaal kampioen  op de crufts in Engeland behaalde hij in de kampioen klasse het reserve kampioenschap een prachtige prestatie wat hij allemaal al behaald heeft in zijn show carrière.
Hij is ontzettend lief een goede reus van karakter als ik in zijn ogen kijk zie ik iets wat mij trekt en dat is zijn ziel ik let daar altijd heel erg op en dat raakt mij enorm. Onze Aislinn zal dat ook geraakt hebben zijn uitstraling zijn liefde voor haar en ook andersom.

Vrijdag is de grote dag op 4 januari 2019 gaan we de echo maken om te zien wat hun liefde heeft gebracht dus nu maar duimen.
Aislinn is HD vrij Ed vrij Hart vrij Ogen vrij
Tucker is HD vrij ED vrij Hart vrij
en voldoen aan de fokreglementen van de Nederlandse en buitenlandse rasverenigingen
Uit deze combinatie verwachten wij zwart en bruine beertjes.
mocht u belangstelling hebben kunt u mij vrijblijvend bellen voor meer informatie.
Tel.0528-276114.
Een beregroet van Aislinn & Tucker

 

Dit is een foto die voor mij zo dierbaar is onze Madiba die haar moedergevoelens deelt met onze  jongste kleindochter Sherita hun groot hart voor kinderen.