Puppy planning 2020

Op 8 en 9 mei 2020 is onze
Eye Faith Aislinn Uut Oons Berehuus
Gedekt door
Peace For Bhodi Uut Oons Berehuus

Onze Aislinn HD- A- ED-vrij -ogen- vrij -hart- vrij – Cystinurie vrij

Bono HD-B- ED-1 Ogen -vrij- hart- vrij Cystinurie- vrij.

Wij stellen u Bhodi even voor zijn roepnaam is Bono zijn baasjes zijn Hanita en Harrie. Bono is een zoon van onze Madiba en zijn papa is de duitse reu Brauner Schokoladenmann Vom Flowergardenen op zijn mama en papa ben ik reuze trots. Bono is ontzettend lief en zachtaardig van karakter en waterwerk vind hij geweldig. Ik ken hem door en door heb zelf met hem shows gelopen en heeft hij de tittel Nederlands jeugdkampioen behaald. Op de clubmatch van 2019 werd hij van de 14 reuen in de open klasse nummer 1waar we allemaal trots op zijn. Hij en onze Aislinn hadden echt een klik want onze Aislinn is best kieskeurig als het om mannen gaat zij weet echt wel welke man zij leuk en hij was zo lief voor haar vind op de dag van de laatste dekking was ik ook nog jarig dat was wel bijzonder en nu maar duimen dat Bono voor het eerst papa zal worden en voor onze Aislinn zal dit haar tweede nest worden uit deze combinatie verwachten wij zowel zwarte als bruine pups.
rond 30 dagen maken wij de echo vanaf de eerste dekking.

Hier is Bono negen maanden oud en werd hij eerste in de jeugdklasse en mocht ik hem showen. zijn liefde blijft onvoorwaardelijk net als bij mij

De papa van Bono
Onze Madiba en haar zoon Bono

Deze combinatie voldoet aan het fokreglementen van de Nederlandse Newfoundlander Club. Bij interesse in een pup en meer info kunt u mij bellen op 0528-276114. Vriendelijke groet Roelineke en een knuffel van onze Aislinn en Bono.