Puppy planning 2018

                              

                            OP 16 JANUARI 2018 IS ONZE

                EYE HOPE GUANITA UUT OONS BEREHUUS

                                         GEDEKT DOOR

                   Nederlands jeugdkampioen- jeugdwinner 2016- Nederlandskampioen
                             NNFC Nederlandse Newfoundlander club 2017 beker gewonnen.

                  SATISFY BEAR BOB JELÄNGERJELIEBER.
EN KUNNEN WIJ U HET NIEUWS VERTELLEN DAT GUANITA DRACHTIG IS VAN BOB

Bob Jelängerjelieber 

Eye Hope Guanita

Natuurlijk hadden ze elkaar al ontmoet en wat sneeuwde het toen en koud dat het was maar dat mocht de pret niet drukken indruk maakte hij in ieder geval wel. En wat is hij ontzettend lief dat hebben ze allebei gemeen.

  

Op 16 januari 2018 was het dan zover voor Bob werd het zijn eerste keer en dat het dan goed begeleid zou worden vond ik voor hun beiden heel belangrijk. En hoe bijzonder is het dan vooral voor mij dat we gingen dekken waar onze Luna is geboren de Oma van Guanita en waar ik al haar familie van ken die helaas er niet meer zijn en waar Bob zijn over over grootoma is geboren Mi Abishakira Della Casa Del’ Orso onze Boemba haar moeder.
Bijna aangekomen onze Guanita begon toch te janken zij en haar zus Aislinn zijn daar als puppy’s nog op bezoek geweest in de tijd dat hun oom Baretto nog leefde dat was zo mooi zo bijzonder hun ontmoeting vergeet ik nooit meer. nou het eerste was ze deed was zoeken ze keek zelfs nog in het toen nog trimhok  ik zei ach meissie ze zijn er niet meer en toen ze Réne zag werd ze helemaal blij was zo leuk om te zien van beide kanten. Réne legde uit van hoe en wat aan de baasjes van Bob het blijft toch altijd spannend vooral de eerste keer.
Nou Bob uit de auto en Guanita zag hem meteen en hij haar ze wilden gelijk al naar elkaar toe maar Bob moest nog even wachten we gingen de vrije natuur in nou spelen dat ze eerst deden en ja toen ging Guanita voor hem staan en de liefde ceremonie  van hun beiden begon ( de liefde vieren begon ) nou dat was zo gedaan meer dan een half uur gekoppeld gestaan en wat keken ze elkaar verliefd aan ach zo lief om te zien.


Thuis weer aangekomen liep onze Madiba ons tegemoet zwaaien met haar staart zo blij was ze om Guanita weer te zien ze mocht ook gewoon in de kamer komen waar haar pups liggen.Guanita keek en ik pakte een pup van Madiba en ging even zitten Madiba begon de pup te wassen en te likken en Guanita keek toe en Madiba keek haar zo aan van nou zo moet je dat doen , zo lief om te zien zo jammer dat ik daar geen foto van heb maar ja dat zijn altijd van die momenten waarbij je denkt had ik hier maar een foto van maar ja helaas maar voor mij was dat een heel mooi moment . Donderdagmorgen ging ik om iets over acht van huis om weer naar Vugt te rijden en Maureen met Bob
natuurlijk wisten we dat er storm op komst was maar dat het zo erg zou worden regen wind uren stonden we in de file en hielden contact met elkaar want ja ons veiligheid met de honden stond wel voorop maar we kwamen in een file terecht waar je geen kant meer opkon vrachtwagens waren net lucifersdoosjes ze werden gewoon omgeblazen en normaal zouden we er om tien uur zijn maar de tijd liep steeds verder op wanneer je weer een stukje kon rijden en ik een vrachtauto voorbij moest nou gaf ik wel een put gas meer. Zou onze kleinzoon ook van school halen maar moest dingen regelen dat ik zeker wist dat er iemand om half drie bij school zou staan onze zoon zou hem ophalen en Piet verzorgde Madiba en haar pups.  Uiteindelijk kwamen we aan inmiddels was het over twaalfen en Maureen stond nog in de file zij kwam iets over tweeen aan . Nou de drang om te plassen zelf was groot van ons allebei hahaha. En van de honden ook. En konden we even bijkomen van een lekker bakje koffie.

We kunnen wel zeggen dat de eerste ontmoeting tussen Bob en Guanita de perfecte match was. Gelukkig was de storm meer gaan liggen en konden we ons weer voorbereiden naar huis alhoewel we daar ook nog een poosje in de file kwamen maar al met al we kwamen allemaal weer veilig thuis en waren we meer dan een dag onderweg door de weersomstandigheden Maar vergeten doen we dit zeker niet meer.
En natuurlijk willen we René de Laar bedanken voor zijn gastvrijheid en het begeleiden van Bob en Guanita tof gedaan en een dikke knuffel van ze.

Bob samen met zijn trotse baas Marco. 

                      

Uit deze combinatie van Bob en Guanita verwachten wij zowel bruine en zwarte beertjes nou als moeder natuur mee werkt maar dit zullen we in februari zien als we de echo gaan maken.
Beide newfy’s zijn HD Vrij en ED vrij en Uiteraard voldoet deze combinatie aan het fokregelement van de NNFC.
Mocht u interesse hebben uit deze combinatie kunt u mij vrijblijvend bellen op telnr: 0528-276114.
Vriendelijke groet Roelineke en een dikke knuffel van Bob en Guanita.

Dit is een foto die voor mij zo dierbaar is onze Madiba die haar moedergevoelens deelt met onze  jongste kleindochter Sherita hun groot hart voor kinderen.