Maand: december 2020

Op 22 december 2020 hebben wij met zoveel pijn in ons hart afscheid moeten nemen van onze allerliefste Angel Amani (Alice) op een leeftijd van bijna 12 jaar.

Zie je voor me met mijn ogen dicht
Ik kan je voelen met mijn hart op slot
Ik hoor je praten maar je bent er niet
Nee …… je bent er niet
En ik voel me verloren
Als ik jou moet verliezen
Want ik kan je niet missen
IK KAN JE NIET MISSEN.
Door de wind
Door de regen
Dwars door alles heen
Door de storm
Al zit alles me tegen
Door jou ….. ben ik nooit alleen.

Omringd met al zijn kinderen en kleinkinderen en zeker onze Udessa aan zijn zijde hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste onze Alice (Angel Amani) een newfy met een gouden hart en zijn ogen waren zijn ziel mijn eerst eigen gefokte pup één van de 13 waar mijn hart vol van sloeg.
Zo dankbaar voor wat hij voor ons heeft betekend zijn hart was zo groot voor zovelen dankbaar ben ik samen met onze Udessa voor hun kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen.
Mijn hart en die van Piet is nu vervuld met zoveel pijn en verdriet het moeten missen van onze Alice nooit was je ziek maar je achterstel liet je nu in de steek en wij mochten jouw niet laten lijden dat verdiende je gewoon niet voor ons geen makkelijke beslissing om die te nemen maar voor jouw wel. ik had nog zo gehoopt dat je de dracht bevalling van onze Lente mocht mee maken maar helaas zo heeft het niet mogen zijn maar ik weet dat je er straks bij bent niet in het hier en nu waar wel in ons hart en gevoel zul je erbij zijn.
Lieve Lieve Alice bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven zoveel liefde en wijsheid en kennis . DAG GOUDEN BEER


Ons viertal de 4 zonen van Aislinn en Bono.

Lieve Bruno
Joep als bediening
joep met zijn lieve vriendinnetje
Brody
Bunda neemt een kijkje naar buiten

Lieve Mulle

Op 28 november 2020 kregen wij het droevige bericht dat je er niet meer bent 11 jaar en 8 maanden ben je geworden. Je laat een grote leegte achter maar ben je baasjes en de jongens dankbaar voor het prachtige leven dat je daar hebt gehad en zij van jouw dag lieve Angel ster.
Je had een hart van goud een karakter zo lief en je had nooit wat.

Het verdriet om Mulle het waren toen nog jochies toen Mulle in hun leven kwamen nog heb ik hun tekeningen die ze toen hadden gemaakt dat blijft voor mij dierbaar.

Lieve Mulle je bent een prachtige ster

Lieve mooie Nina.

Hier nog zo veilig liggend bij je mama Aislinn als een ster geboren wie had ooit verwacht dat we dit met jouw moesten meemaken er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk had ik dit …. had ik dat….machteloos moet ik toe staan te kijken. Op 28 november 2020 kwam het bericht …………….
Gelukkig is je een hoop bespaart gebleven maar als ik toch een toverstokje had dan was het zo anders geweest nu ik heb nu dubbele voelsprieten gekregen. Bij ons staat een kerstboom in huis en daar boven op staat een prachtige ster we noemen haar onze Nina ster love you lieve Nina.

je oogjes spreken voor zich mooi meisje

Hiep Hiep Hoera Lente is drachtig .