Maand: december 2019

Onze Boemba Multikampioen is op 13 jaar en 8 maanden van ons heen gegaan.

Lieve Boemba voor alles wat jij voor ons voor mij hebt betekend dat is niet uit te leggen ,je grote liefde voor mij , je zorgzaamheid voor mij , alles wat ik met je heb meegemaakt op shows slapen samen op hotelkamers je behaalde de titel Multikampioen en ach te veel om op te noemen en op 5 november 2019 heb ik je moeten laten gaan je hart en je geest was nog prima maar je lichaam wilde niet meer opstaan werd moeilijker voor je ik bleef al bij je slapen een paar dagen ervoor bij het willen opstaan zei je woef zodat ik je hielp maar wat een moeilijke beslissingen en in een periode in mijn leven waar ik zoveel aan jouw en onze Luna had.
Om kwart voor vier is onze Boemba overleden je laatste loopje met mij waarbij je opeens een stok oppakte en waar je mee ging lopen wat je vroeger zo graag deed waterwerk vond je geweldig je was gewoon niet te houden , maar ook pikte je op shows iets bij een ander uit de tas als daar wat lekkers inzat . En voordat ik je los moest laten heb ik bij je gezeten om je nogmaals te zeggen hoeveel ik toch van je hield hoe bijzonder je was voor ons allemaal dat ik je nooit zal vergeten en dat ik je zo moet laten gaan dat ik dat zo moeilijk vind je poot leg je op mijn been ik krijg nog een lik van je mijn tranen lik je weg ach lieve Boembie wat zal ik je toch enorm missen en ook al onze honden. Aislinn daar had je een hele bijzonder band mee al vanaf dat zij bij ons geboren is .Lieve Boemba je weet wat ik heb gezegd tegen je maar dat houden we nog voor ons .

In het bijzijn van al onze newfy’s hebben we je laten gaan en als ik zag hoe onze roedel daar op reageerde dat deed pijn maar was ook mooi om te zien ze hebben hoelang bij je gelegen bij ons in de huiskamer en ieder deed het op hun haar manier onze jongste Ally-Luna lag dicht tegen je aan ze waren allemaal gek met jouw en jij met hun . Lieve Boemba bedankt voor alles ooit wanneer ik ga
ga jij en al onze ander honden die zijn overleden mee met mij maar nu zijn jullie bij ons thuis . Lieve Boemba we houden van je dag mijn meissie wat zullen we je missen in alles en het tastbare maar met zoveel mooie herinneringen je mocht 13 jaar en 8 maanden worden zolang was je al bij ons en nog vind ik het moeiljk om je niet meer om mij heen te hebben. We houden ontzettend van je .Helaas hebben wij op 5 November 2019 onze allerliefste Boemba los moeten laten op een leeftijd van 13 jaar en 8 maanden haar moeten missen heeft veel gedaan en nog .

binnen kort hier haar verslag


Nakomelingen van Guanita

Onze Lente aan tafel dat zit in de genen net als haar mama Guanita als haar opa Amani (Alice) doet ook zij dit kijken als er nog wat te halen valt
Jammer hé Lente maar het is helaas op hahaha
Lola dit vind ik zelf een prachtige foto
Op show behaalde Lola de tweede plaats van harte gefeliciteerd lieve meid en je baasjes
Lola samen met papa Bob op show
Lola & Marco op show

Nakomelingen van onze Aislinn & Tucker.

Inmiddels heb ik al onze nakomelingen een bezoek gebracht hier in de leeftijd van 7 maanden oud het was geweldig om ze weer te zien en heb enorm van ze genoten samen met hun baasjes bedankt allemaal !!!

Bommel
Bella
Nina
Enzo
Jack
Duke

nakomelingen van onze Madiba

Summer zoon van onze Madiba & Bamse
Ayla dochter van onze Madiba & Schoko

De twee broers met hun berenkonten zoons van Madiba & Schoko