Dit had ik nooit verwacht dat ik dit zou krijgen tranen liepen over mijn wangen bij het zien van dit prachtige hand geschilderde schilderij van onze Boemba die ik heb gekregen van Annet en Halder.
Het had niet gehoeven maar want ben ik hier blij mee zo bijzonder zo mooi.
Annet stond bij ons al even op de puppylijst voor een pup maar helaas door omstandigheden lukte dat niet ik had met Annet een leuke vriendschap opgebouwd en want vond ik het toch erg dat bij onze Guanita haar pups zijn dood geboren door een fout van de dierenarts was daar kapot van maar ook voor Annet dat het niet door ging terwijl er een prachtige reu bij zat dus moest ik haar weer teleurstellen ik vond dat zo erg dus deed ik maar mijn best op toch te zorgen dat zij een pup kreeg en omdat ik een goede band heb met Arie van de kennelnaam Jelängerjelieber en die had een nest met een reutje en dat ik Annet volkomen een pup toe vertrouw dat Arie daar gerust op kon zijn. Uiteindelijk kreeg Annet haar pup een prachtige bruine reu die de naam Halder kreeg.
Dus kwam Annet samen met Halder bij mij langs ze had iets voor mij ik zei man dat hoeft niet ben al zo blij voor jouw dat je een pup hebt ook al komt die niet bij ons weg gunde haar dat zo.
Dus kreeg ik een brief in mijn handen die ik las tranen vloeiden over mijn wangen bij het lezen want ik las onze Boemba haar naam ze zei ik weet dat alle honden belangrijk zijn voor jouw maar moest een keuze maken en las dat ik met onze Boemba een hele speciale band had ja onze Boemba heb ik in moeten laten slapen in november 2019 op 13 jaar en 8 maanden ik had en nog daar heel moeilijk mee.
Dus vandaar dit kado als blijvende herinnering er stond bij ik hoop dat jullie het mooi vinden en het een mooi plekje zullen geven het is jullie van harte gegund jullie zijn geweldige mensen Annet haar woorden aan mij gericht. Dus liep ze naar de auto en kwam er aan met iets in haar handen ik had al door dat het met Boemba te maken had dus pakte ik het uit en wat ik toen zag kon het niet geloven nog als ik dit nu typ rollen de tranen weer over mijn wangen een prachtig schilderij van onze Boemba hand geschilderd wat moest ik huilen kon haast niet meer stoppen ik keek in haar ogen en zag haar ziel terug.
ik zei tegen Annet wie dit heeft geschilderd heeft een gave want elk streepje klopte van haar maar haar ogen zo mooi nageschilderd tot elk puntje en dat kwam zo binnen bij mij daar raakte ik helemaal van onderste boven ik vroeg wie heeft dit gemaakt die dit kan heeft echt en gave om een dier zo naar te schilderen van een foto tot elk puntje wauw ik kan het niet kan nog niet eens gewoon tekenen nou laat staan dit zei ik tegen Annet .
Maar de schilderes haar naam is Paula Collewijn zij woont in Nunspeet
maar wat een gave heeft zij zo uit het niets is zij begonnen ik heb haar persoonlijk heel erg bedankt en gezegd dat iemand zo kon schilderen zo haarfijn elke detail klopte van onze Boemba .

Inmiddels heb ik er een mooie strakke ljist om laten maken grijs met een zilveren randje erom heen en krijgt zij een prachtige plaats bij ons in de woonkamer.

Lieve Annet en lieve Halder ontzettend bedankt hiervoor uit de grond van mij hart het had niet gehoeven maar dit is wel mijn mooiste kado ooit die ik heb gekregen dikke kus aan jullie en geniet van je knullie Halder die je voor geen miljoen meer wilt missen.
Ook wil ik Paula ontzettend bedanken dat zei zo iets moois heeft gemaakt
voor ieder die echt iets moois wil raad ik haar echt aan .
Voor inlichting kun je mailen naar email : info@paula-collewijn.nl