Categorie: Uncategorized

7 juni 2021 hiep hiep hoera Guanita is drachtig van Yuma binnenkort hier meer over.

Mensen die bij ons op de puppy- wacht-lijst staan kunnen die mij even weer terug bellen want ik ben de gegevens kwijt die in het boek stonden onze kleine heeft het boek te pakken gegekregen en kapot gescheurd haha ja en nu maak ik er niet veel meer van .
groetjes Roelineke.


Vandaag op 25 mei is onze lieve Udessa 10 jaar geworden zoveel liefs van je kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen en zoveel liefs van ons we houden van je lieve Udessa.


Op 2 en 3 mei 2021 is Guanita gedekt door Yuma zie planning!!!!


Summer en Saida Yuna zijn op 25 april 2 jaar geworden van harte gefeliciteerd dikke knuffel van mama madiba en van ons allemaal.


Vandaag is onze Zwarte beer Lente jarig met haar zus Zwarte beer Lola 3 jaar zijn ze geworden vandaag

Lieve lola een leuke dag vandaag samen met je baasjes en papa Bob liefs van ons allemaal.


Angel Face Nala blijft bij ons wonen dochter van onze Lente en Bowie we zijn zo blij met haar we gaan lekker van haar genieten.

Lieve Nala jij mag bij je mama en papa blijven

Onze Ally luna heeft op 15 februari 2021 haar hartonderzoek kleurendoppler gehad en haar oog onderzoek EVCOen ze is op allebei vrij van afwijkingen zo blij mee.

Ally Luna met haar grote zus haha hun zijn stapel op elkaar


Sneeuwpret voor Jack en Bella 2 jaar oud


Sneeuw pret van onze 4 jongste beren 7 maanden oud Bruno- Bunda -Joep-Brody


Vandaag is onze Shallow- nest jarig en zijn ze 2 jaar geworden lieve Jack-Duke-Enzo- Bommel-Bella- Ally-luna. En als gouden ster onze Nina van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag.

Dit waren jullie toen net geboren en wat heb ik genoten van jullie en nu nog steeds wij wensen jullie een hele fijne dag met jullie baasjes en grote mensen kinderen.
En van jullie mama Aislinn een hele dikke knuffel en van ons een dikke kus.
Lieve Nina ster er gaat geen dag voor bij dat ik niet aan je denk als ik kon toveren was je nog bij ons maar het voelt als falen voor mij iets wat mij zo heeft geraakt in mijn hart .

Samen met je mama sturen we je een sterren kus lieve meid.