Auteur: Roelineke Doldersum

Vandaag is onze Zwarte beer Lente jarig met haar zus Zwarte beer Lola 3 jaar zijn ze geworden vandaag

Lieve lola een leuke dag vandaag samen met je baasjes en papa Bob liefs van ons allemaal.


Angel Face Nala blijft bij ons wonen dochter van onze Lente en Bowie we zijn zo blij met haar we gaan lekker van haar genieten.

Lieve Nala jij mag bij je mama en papa blijven

Onze Ally luna heeft op 15 februari 2021 haar hartonderzoek kleurendoppler gehad en haar oog onderzoek EVCOen ze is op allebei vrij van afwijkingen zo blij mee.

Ally Luna met haar grote zus haha hun zijn stapel op elkaar


Sneeuwpret voor Jack en Bella 2 jaar oud


Sneeuw pret van onze 4 jongste beren 7 maanden oud Bruno- Bunda -Joep-Brody


Vandaag is onze Shallow- nest jarig en zijn ze 2 jaar geworden lieve Jack-Duke-Enzo- Bommel-Bella- Ally-luna. En als gouden ster onze Nina van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag.

Dit waren jullie toen net geboren en wat heb ik genoten van jullie en nu nog steeds wij wensen jullie een hele fijne dag met jullie baasjes en grote mensen kinderen.
En van jullie mama Aislinn een hele dikke knuffel en van ons een dikke kus.
Lieve Nina ster er gaat geen dag voor bij dat ik niet aan je denk als ik kon toveren was je nog bij ons maar het voelt als falen voor mij iets wat mij zo heeft geraakt in mijn hart .

Samen met je mama sturen we je een sterren kus lieve meid.


Hiep Hiep Hoera op 7 januari 2021 zijn onze Lente & Bowie mama beer en papa beer geworden van 4 prachtige beertjes 2 bruine teefjes & 2 zwarte reutjes wat ben ik hier ontzettend blij mee.

Lieve Lieve Angel Amani (Alice) helaas was je er niet meer bij om dit mee te maken maar weet dat je in gedachten bij ons was .

Lieve Alice aan nagedachtenis zullen we zeker jouw hier bij betrekken dat verdien je gewoon na alles wat je ons hebt gegeven in je leven en dat was zo veel kleur en wat een rijkdom om jouw in ons midden te mogen hebben ik weet al die mooie kleuren geef je door aan je kinderen kleinkinderen achterkleinkinderen dus ook aan deze 4 beertjes hou van je lieve Alice

Het trieste nieuws is dat 3 beertjes van de 7 het niet hebben gehaald twee bruine reutjes en 1 bruin teefje.
1 bruine beertje heeft nog even geleefd maar had te veel vruchtwater binnen gekregen alle hulp mocht niet meer baten.
1 reutje en 1 teefje waren al overleden.
Maar zo blij en dankbaar ondanks het trieste nieuws wij zo blij zijn met onze 4 beertjes mama Lente doet het uitstekend zo trots op haar en wat hou ik toch van haar. ( zie geboorte bij Lente haar puppy boek)
Wij houden hier vanzelfsprekend wat van aan !!!


Op 22 december 2020 hebben wij met zoveel pijn in ons hart afscheid moeten nemen van onze allerliefste Angel Amani (Alice) op een leeftijd van bijna 12 jaar.

Zie je voor me met mijn ogen dicht
Ik kan je voelen met mijn hart op slot
Ik hoor je praten maar je bent er niet
Nee …… je bent er niet
En ik voel me verloren
Als ik jou moet verliezen
Want ik kan je niet missen
IK KAN JE NIET MISSEN.
Door de wind
Door de regen
Dwars door alles heen
Door de storm
Al zit alles me tegen
Door jou ….. ben ik nooit alleen.

Omringd met al zijn kinderen en kleinkinderen en zeker onze Udessa aan zijn zijde hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste onze Alice (Angel Amani) een newfy met een gouden hart en zijn ogen waren zijn ziel mijn eerst eigen gefokte pup één van de 13 waar mijn hart vol van sloeg.
Zo dankbaar voor wat hij voor ons heeft betekend zijn hart was zo groot voor zovelen dankbaar ben ik samen met onze Udessa voor hun kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen.
Mijn hart en die van Piet is nu vervuld met zoveel pijn en verdriet het moeten missen van onze Alice nooit was je ziek maar je achterstel liet je nu in de steek en wij mochten jouw niet laten lijden dat verdiende je gewoon niet voor ons geen makkelijke beslissing om die te nemen maar voor jouw wel. ik had nog zo gehoopt dat je de dracht bevalling van onze Lente mocht mee maken maar helaas zo heeft het niet mogen zijn maar ik weet dat je er straks bij bent niet in het hier en nu waar wel in ons hart en gevoel zul je erbij zijn.
Lieve Lieve Alice bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven zoveel liefde en wijsheid en kennis . DAG GOUDEN BEER


Ons viertal de 4 zonen van Aislinn en Bono.

Lieve Bruno
Joep als bediening
joep met zijn lieve vriendinnetje
Brody
Bunda neemt een kijkje naar buiten

Lieve Mulle

Op 28 november 2020 kregen wij het droevige bericht dat je er niet meer bent 11 jaar en 8 maanden ben je geworden. Je laat een grote leegte achter maar ben je baasjes en de jongens dankbaar voor het prachtige leven dat je daar hebt gehad en zij van jouw dag lieve Angel ster.
Je had een hart van goud een karakter zo lief en je had nooit wat.

Het verdriet om Mulle het waren toen nog jochies toen Mulle in hun leven kwamen nog heb ik hun tekeningen die ze toen hadden gemaakt dat blijft voor mij dierbaar.

Lieve Mulle je bent een prachtige ster