Maand: mei 2017

op de 13e Internationale CAC/CACIB Tentoonstelling op 28 mei 2017 te Oss !!!

Behaalde Peace For Bhodi ( Bono) Uut Oons Berehuus in de jeugdklasse reuen & Onze Eye Hope Guanita Uut Oons Berehuus in de open klasse teven  weer prachtige resultaten allebei de 1e plaats !!!
Keurmeester:Dhr.R. Douma

Super trots zijn wij op de zoon van Madiba Uut Oons Berehuus & Brauner Schokolademann Vom Flowergarden 12 maanden oud hij behaalde op de tentoonstelling te Oss in de jeugdklasse de 1e plaats Uitmuntend en heeft hij in 3 shows zijn Nederlands Jeugdkampioen’s titel behaald hierbij feliciteren wij de baasjes van Bono de Fam. Lente van harte !!!
Het was voor mij een eer om samen met Bono te showen goed gedaan snelle Henkie die bijnaam gaf ik hem toen hij bij ons geboren was !!! een hele dikke knuffel knullie je hebt een prachtig keurverslag gekregen !!

En super trots op mijn meisje Guanita haar eerste show te Oss en behaalde zij de 1e plaats in de open klasse teven en een prachtig keurverslag .
Mijn dag kon niet meer stuk en dat op de verjaardag van onze lieve reu Angel Amani Opa van Bono en papa van Guanita . Toen we thuis waren hebben we zijn verjaardag dubbel en dwars gevierd samen met al onze newfy’s !!!.

     Trotse mama Madiba met haar zoon Bono die zijn  Nederlands- KampioenJeugdtitel behaalde 


Onze Kleindochter Sherita 2jaar oud samen met onze Madiba

Hoe mooi kan een newfoundlander zijn in omgang met kinderen en hoe ze die aanvoelen voor mij een foto naar mijn hart en hoe een newfoundlander moet zijn en waar ze zo bekend om staan een groot kinderhart een foto die mij raakt.