Maand: juli 2020

Zwarte beer Lente Uut Oons Berehuus zo trots op je.

Onze Lente is op 29 juni 2020 naar Wageningen geweest om haar officiële hart echografisch kleuren doppler examen te doen .Uit het onderzoek bleek dat onze Lente geen afwijkingen heeft aan haar hart daar zijn we weer zo blij mee.
Ook kreeg ze haar officiële oogonderzoek om te kijken op afwijkingen en ook daar is ze op goed gekeurd dus haar ogen zijn vrij van afwijkingen.
En hopen we in de toekomst ook met haar weer verder te kunnen gaan om onze lijn weer verder te kunnen voor zetten in type karakter enz.


Onze zwarte Beer Lente heeft de Aankeuring gedaan en is met vlag en wimpel geslaagd ben zo trots op haar en ze is echt mijn lieve schat.

Super trots op mijn meissie en ik bedank de keurmeester daar voor en de N.N.F.C.

nakomelingen van onze Aislinn 16 maanden oud

lieve baasjes ontzettend bedankt voor de mooie foto’s daar ben ik weer blij mee. Ze wensen hun mama Aislinn veel liefs samen met hun baasjes en kids.
Ik ben enorm trots op ze en het houden van blijft altijd. Enzo was pas nog bij ons op bezoek en wat ziet hij er mooi uit mooi type loopt ook heel mooi en zit mooi in elkaar ook in karakter ik zie veel terug van hem in zijn opa Angel Amani Alice de vader van Aislinn ik vind dat altijd weer leuk om te zien. Veel liefs van jullie mama Aislinn en zus Ally-luna.

Enzo de zoon van Aislinn & Tucker hij is echt diep bruine prachtige kleur.
Dit is Bommeltje dochter van onze Aislinn & Tucker
Nina dochter van onze Aislinn & Tucker
Duke zoon van onze Aislinn & Tucker
Duke denkt echt dat hij zo in de tent past .
Jack zoon van onze Aislinn & Tucker hij maakt een reclame spotje voor chocomelk wat natuurlijk niet goed is voor hem zelf maar dat weet hij wel .