Zie je voor me met mijn ogen dicht
Ik kan je voelen met mijn hart op slot
Ik hoor je praten maar je bent er niet
Nee …… je bent er niet
En ik voel me verloren
Als ik jou moet verliezen
Want ik kan je niet missen
IK KAN JE NIET MISSEN.
Door de wind
Door de regen
Dwars door alles heen
Door de storm
Al zit alles me tegen
Door jou ….. ben ik nooit alleen.

Omringd met al zijn kinderen en kleinkinderen en zeker onze Udessa aan zijn zijde hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste onze Alice (Angel Amani) een newfy met een gouden hart en zijn ogen waren zijn ziel mijn eerst eigen gefokte pup één van de 13 waar mijn hart vol van sloeg.
Zo dankbaar voor wat hij voor ons heeft betekend zijn hart was zo groot voor zovelen dankbaar ben ik samen met onze Udessa voor hun kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen.
Mijn hart en die van Piet is nu vervuld met zoveel pijn en verdriet het moeten missen van onze Alice nooit was je ziek maar je achterstel liet je nu in de steek en wij mochten jouw niet laten lijden dat verdiende je gewoon niet voor ons geen makkelijke beslissing om die te nemen maar voor jouw wel. ik had nog zo gehoopt dat je de dracht bevalling van onze Lente mocht mee maken maar helaas zo heeft het niet mogen zijn maar ik weet dat je er straks bij bent niet in het hier en nu waar wel in ons hart en gevoel zul je erbij zijn.
Lieve Lieve Alice bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven zoveel liefde en wijsheid en kennis . DAG GOUDEN BEER