Week 8( Nieuw) en afscheid

Donderdag 3 september 2020
Vandaag zijn onze 4 beertjes 8 weken oud wat gaat de tijd toch snel
En vandaag is het nog zo geniet dag van ze ik ga ze allemaal even wassen en blowen en heeel veeel knuffelen want morgen gaan ze naar hun nieuwe baasjes het is zo dubbel gevoel vind het voor de mensen geweldig want ik zie hoe blij ze zijn met hun pup en bij mij in huis zal het stiller zijn ik ga ze echt heel erg missen en hun mama Aislinn ook maar die betrekken we er heel goed bij we laten haar morgen ook rustig afscheid nemen van ze.
Inmiddels heb ik hun boekjes foto’s puppytas klaar hun aap wat ze van hun mama Aislinn mee krijgen en van papa Bono hun knuffel hun vlees heb ik al uit de diepvries gehaald zodat ze die ook morgen mee krijgen en nog hun puppypakket.
Ze vertrekken morgen op onze trouwdag alles van hun staat in het teken van het cijfer 4.

Vrijdag 4 September 2020.
Vandaag is het zover onze 4 beertjes gaan op onze trouwdag hun nest verlaten .
Piet en ik zijn vandaag 39 jaar getrouwd maar we kennen elkaar al toen ik 14 jaar was hahaha een hele tijd al waar we samen lief en leed delen.
Piet met nog haar onze 3 kleinkinderen moesten lachen want ze hebben Piet nog nooit met haar gezien.

Maar het afscheid van onze 4 beertjes dat gaat mij zwaar vallen 8 weken verzorgd samen met hun lieve mama Aislinn en ze zijn zo leuk in alles maar ze krijgen allemaal hele leuke baasjes en waar ze in het gezin worden opgenomen en ze staan te poppelen om ze op te halen.
Ja dat gaat bij mij niet zonder tranen maar dat geeft ook niet mijn liefde voor hun is groot dat zal altijd zo blijven.

Hier vertel ik onze Aislinn dat we afscheid nemen van haar 4 beertjes en dat ik super trots op haar ben en dat ze een super goede moeder is voor haar viertal en dat ze de tijd mag nemen van het afscheid.

Brody vertrekt als eerste lieve Brody wat hebben we van je genoten je kwam als laatste van de vier op de wereld en je was de kleinste en de lichtste eerst dacht ik dat is vast een meisje maar nee hoor weer knullie haha maar dat maakte niets uit je was gezond en ja dat is het belangrijkste.
De kleinste was je niet meer en je werd de zwaarste in het gewicht.
Eerst trok je veel naar je broertje groen Bodi maar dat veranderde later toen had je meer oog voor je bruine broer Bruno en samen waren jullie een sterk team haha.
Lieve Brody jij gaat wonen bij de fam. Nieberg.

Als tweede vertrekt Bruno onze lieve bruine beer jij moeders kindje dat was je echt ja jij bent echt een clown om jouw heb ik vaak moeten lachen erg zelfverzekerd kon je lopen met een knuffel of je flesje in de mond , maar je wist ook heel goed waar je niet bij mocht komen hahaha stel dat ik het niet door had maar ja dat had ik wel en dan kwam je er aan lopen van ik niet hoor !!! haha. In jouw zie ik veel van je papa Bono terug jij trok in het begin met je broer blauw erg op waar hij was was jij later kwam broertje paars Brody daar bij mooi stel hahah.
Lieve Bruno jij gaat wonen bij Raymond en Lenie.

Ja en dan vertrek jij Bodi jij krijgt de naam Joep en ik noemde je steeds kleine Alice junior in jouw zag ik zo het karakter van onze Alice terug jouw opa zo rustig afwachtend en zo zacht van karakter en ook je witte borstvlekje zo herkenbaar allemaal ja om jouw te moeten laten gaan vond ik nog wel moeilijk omdat ik in jouw dat zo terug zag maar het is ook mooi omdat weer te delen.
lieve Joep jij gaat wonen bij Theo en Mathilde.

En als laatste vertrekt Bunda ja jij werd in de auto geboren wat ik nooit meer vergeet ik hield je in mijn hand vast een emotionele binding was dat en alles was gelukkig goed met je. ja jij vond mijn rek in de kamer geweldig samen met Bruno was dat wel jullie favoriete plekje en jullie waren vanaf de geboorte al bij elkaar dat viel gelijk op en Bodi (Joep) en Brody ook was altijd leuk om te zien.
Lieve Bunda we hebben jouw naam wat laten verwerken in onze Boemba en dat is een hele eer .
Jij gaat wonen bij jouw lieve papa Bono wat ik geweldig vind en hoe mooi is het voor Harry en Hanita om een zoon te hebben van hun eigen reu Bono waar ik super trots op ben.

dit kreeg ik van Harry en Hanita en van kleine Bunda ter herinnering aan mijn zo liefde volle hond Boemba mijn aller grootste vriendin haar hart was zo groot haar liefde voor mij onvoorwaardelijk en mijn liefde voor haar nog mis ik haar zo.
De poot van papa Bono bovenaan en van zijn zoon Bruno onderaan zo lief.

Lieve fam. Nieberg – Theo en Mathilde – Raymond en Lenie- Harry en Hanita en zeker niet te vergeten onze lieve Aislinn en lieve Bono.
Wat hebben wij ontzettend genoten van jullie puppy tijd bij ons en wij willen jullie bedanken voor al die cadeaus en al het lekkers wat wij hebben gekregen van jullie in deze puppy tijd. Wij wensen jullie met Brody- Bruno -Joep en Bunda zoveel mooi’s en een ware liefde volle vriendschap tussen mens en dier zorg goed voor ze ik hoop dat jullie zo goed mogelijk ons advies opvolgen voor onze vier beertjes in hun nog zo jonge ontwikkeling.
Trouw kwamen jullie elke week langs bij ons zodat wij elkaar toch wat leerden kennen en dat ik wist waar onze beertje terecht kwamen.
En daar heb ik een goed gevoel over.
Ik ben super trots op onze Aislinn en Bono en hou ontzettend van ze en van onze 4 beertjes. Lieve mensen geniet van ze en dank jullie wel want ja het afscheid gaat met tranen en een lach vol liefde heb ik samen met mama Aislinn hun verzorgd geknuffeld alles wat we maar kunnen doen voor ze en wat heb ik ontzettend genoten van ze ik zal ze missen maar weet dat ze bij jullie vol liefde weer welkom zijn.
Tot gauw lieve Brody Bruno Joep en Bunda als we jullie komen bezoeken
en zoveel liefs van jullie mama Aislinn en papa Bono.
hou van jullie voor altijd in mijn hart !!!.
Liefs Roelineke en Piet.

liefs van jullie mama Aislinn en Papa Bono.