Op 9 juni 2020 bleek uit de echo dat Aislinn & Bono beertjes verwachten .Eigenlijk wist ik het al maar je wilt toch nog de bevestiging de dierenarts voelde gewoon aan haar buik en zei gelijk al o maar die is wel drachtig maar het is zo wonderlijk om het te zien op de echo en natuurlijk waren we zo blij dat heb ik samen even gevierd met Hanita het vrouwtje van Bono met een kopje koffie en natuurlijk een gebakje erbij.
De echo van iets wonderlijks want dat blijft het.

Aislinn heeft een dikke vreetbuien daaraan wist ik het al en ik kon het zelfs al voelen en dat het dan zo is ja dan ben je zo blij dat moeder natuur heeft mee gewerkt in alles en wat ik wel speciaal vind dat we de dekking op mijn verjaardag hebben gedaan op 9 mei . Voor Bono is dit zijn eerste dekking en wat was ik trots op hem hij heeft een geweldig karakter en was super lief voor Aislinn met de dekking. En wat ik belangrijk vond dat Aislinn hem geweldig vond want Aislinn laat echt niet zomaar een reu op haar ook al zit ze op haar tijd de klik die moet er zijn voor haar dat vind zij belangrijk en daar ken ik haar te goed voor ook al vind ik een reu nog zo mooi zij moet hem echt leuk vinden en dat vind ik ook heel belangrijk voor haar zodat we een normale dekking kunnen doen puur natuur waar ze het spel zelf gaan bepalen in alles en daar willen we Wendy en Miquel ontzettend voor bedanken dat zij hierbij hebben geholpen met de dekking tussen Aislinn en Bono.

Aislinn haar buikje begint maar te groeien

Vandaag is onze kleindochter Yaela jarig ze is alweer 6 jaar geworden wat gaat de tijd toch snel. Lieve Yaela van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Met Aislinn gaat het goed ze groeit als kool dit wordt haar tweede nest en ze is gewoon een super moeder voor haar beertjes maar dat is haar eigen moeder Udessa ook en haar oma was dat ook en haar overgrootoma ook dus het is ze met de paplepel meegegeven en daar ben ik heel blij mee .Van haar hebben we uit het eerste nest een dochter aan gehouden een zwart meisje en haar naam is Ally-Luna ze is nu 16 maanden oud en ontzettend lief van karakter zij lijkt heel veel op haar overgroot- oma Bayluna als ik foto’s bekijk van haar overgroot- oma en haar op deze leeftijd dan zei je zoveel terug en ook al haar nest zusjes en broertjes hebben allemaal een gouden karakter en die het allemaal goed doen maar moet ook zeggen dat hun baasjes onze richtlijnen heel goed opvolgen en daar ben ik ook heel blij mee.

Onze Shallow Ally- Luna 16 maanden
Aislinn haar Oma onze Bayluna mijn trots zij was een hele bijzonder newfy en ik zie dat zij dat heeft door gegeven aan haar zoon onze Angel Amani (Alice) de vader van onze Aislinn hij is nu zijn 11 jarige leeftijd gepasseerd en hij heeft een gouden hart en ik wij hopen dat hij nog
heel lang bij ons zal zijn.
Onze Angel Amani (Alice) de papa van onze Aislinn en opa van onze Ally -Luna en Lente.
En dan de moeder van onze Aislinn hier zittend onze Udessa Jelängerjelieber (samen met haar zoon onze Bowie) zij is nu negen jaar geweest en we genieten vol teuge van haar wat ben ik blij met haar en onze Angel Amani (Alice) de ouders van onze beren en opa en oma van hun kleinkinderen en dat ze nog bij ons zijn

Ook wil ik even stil staan bij mijn schoonzus piet zijn zus en mijn zwager de man van mijn zus allebei ernstig ziek maar allebei in behandeling en die we allemaal met familie bijstaan en bezoeken zover het mogelijk is in verband met het coronavirus . En het besef dat alles in het leven soms zo heel anders kan zijn en niet alles vanzelfsprekend is maar dat we allemaal elkaar helpen door er te zijn voor ze met alle liefde voor hun wat ons zo dierbaar is. En dat is het zelfde voor onze pups niets is vanzelfsprekend eerst de dracht dan de bevalling dan de zorg voor onze pups en hun moeder en al die liefde die wij erin steken samen met hun moeder voordat je er aan begint moet je goed beseffen dat je een pup in huis neemt voor een lang leven en hem of haar zal opvoeden met alle liefde en zorg die ze verdienen want wij kunnen nog wat zeggen maar hun niet als hun wat wordt aangedaan wat ook dat gebeurt niet goed beseffen wat je in huis haalt of met de opvoeding want nooit heeft het de mens gedaan dan is het altijd de hond die de schuld krijgt maar als hij of zij praten kon dan kwamen we achter vele dingen die ze dan worden aangedaan of verkeerd gaan maar hun ogen en hun gedrag zeggen ons des te meer .En de mens gaat vrolijk verder met hun leven en hun dragen een rugzakje mee in hun verder leven .Dat willen we met kinderen niet maar ook zeker met de dieren niet ze zijn daarin zo afhankelijk van ons als mens.

Aislinn haar melkpaketten we zien ze dikker worden met de dag

Nu even wat over Bono de papa van onze nog ongeboren pups .
Hij is de zoon van onze Madiba en zo gevoelig zijn moeder is zo is hij dat ook hij heeft een gouden karakter en is super lief en gek op kinderen maar zijn baasje Harry is hem ook alles elke avond ligt hij aan Harry zijn voeten daar gaat geen avond voorbij gaat Harry in de benen dan volgt Bono hem ook waar Harry is daar is Bono. Met Hanita zijn vrouwtje maakt hij de wandelingen en Bono hoeft maar een vrachtwagen te zien die geparkeerd staat dan wordt hij zo blij want ooit heeft een vrachtwagen chauffeur hem zo bewonderd en geknuffeld als bruine beer dat hij wat lekkers kreeg dat ze vroegen mag hij op de foto en vanaf die tijd is Bono geliefd bij de chauffeurs en weet hij precies waar hij moet zijn met de wandeling om iedereen te begroeten.

Links onze Madiba samen met Bono en mij
Bono hier was hij negen maanden oud en al een knuffelbeer
Bono negen maanden oud jeugdkampioen super trots waren wij met zijn allen.
Harry en Bono bij het waterwerk wachtend op zijn beurt
Bono zijn papa
Bono zijn opa

Wat was het warm de afgelopen dagen Aislinn had het best wel zwaar zo af en toe ging ze met haar poten in het bad om voor afkoeling te zorgen en ging dan weer in de gang liggen of in de keuken want daar was het wel koel voor haar.
Zaterdag was mijn schoonzus jarig en was het zo fijn om haar verjaardag te vieren en te zien hoe ze genoot van alles om haar heen.
En dan krijgen wij het bericht dat mijn vriendin haar moeder is overleden zoiets onwerkelijks wij wensen haar en haar vader heel veel sterkte toe samen met de honden . Dit zijn van die weken waar zoveel in gebeurd van verdriet vreugde liefde en afscheid.

Onze jongste kleindochter Sherita met Aislinn
Sherita kijkt spannend naar haar buik naar de baby’s in haar buik het wachten duurt best lang hé maar ze komt straks in ieder geval helpen samen met onze andere twee kleinkinderen hahaha dat hebben ze al gezegd

Inmiddels staat de werpkist nu in huis en gaan we zo langzamerhand aftellen altijd weer een spannend gebeuren .Ik voel de kleine beertjes goed bewegen en dat is altijd een geweldig gevoel als je je hand erop legt en ze voelt bewegen echt zo wonderlijk vind ik dat. Aislinn neemt goed haar rust
Zaterdag 4 juli 2020
Vandaag is Aislinn 58 dagen drachtig en kunnen we aftellen ik vind het toch altijd weer spannend . Ons huis is schoon gepoetst nesteldrang noemen dat haha aha alles uitgewassen wat voor Aislinn is zoals haar handdoeken vetbedjes enzalles even naar gekeken de lintjes voor de nog ongeboren pups in vele kleuren zodat ik kan kiezen welke kleur.

de lintjes voor de beertjes zodat ik kan kiezen welke kleur.

De werpkist wordt veel bezocht door onze newfy’s dat ze er even in gaan liggen als Aislinn er in gaat liggen komt haar dochter onze Ally- luna bij haar liggen ze geeft ook geregeld kusjes aan haar dat is zo lief om te zien dat ze weet dat er wat gaat gebeuren.

onze Ally-luna in de werpkist.

Onze Aislinn leeft gewoon mee in de roedel bij ons en iedereen is ontzettend zorgzaam voor haar dat vind ik zo leuk om te zien hoe ze daar mee omgaan ze geven haar ook gewoon de rust en als Aislinn denkt van ik ga ergens anders liggen doet ze dat ook. Wanneer we merken dat ze in de weeën gaat dan gaat de roedel apart van haar zodat ze in alle rust en tijd kan werken naar de bevalling.
Onze Madiba zal dan voor het eerst oma worden en dat vind ik zo leuk .

Van links naar rechts onze Guanita- Madiba- Aislinn en haar dochter van 16 maanden onze Ally- luna
Aislinn zittend want haar melkpakketen zitten haar soms in de weg.
deze kreeg ik van onze kleinkinderen yaela en Djëlano die hangt boven de werpkist zo lief van ze.

Zondag 5 juni 2020
Ik za gisteravond toch wat verandering bij Aislinn en merk het ook aan onze roedel en vooral aan onze Ally- luna die verliest haar geen moment uit haar oog.

Aislinn met haar moeder Udessa
Ally-luna houd haar mama Aislinn goed in de gaten ze merkt dat er wat gaande is
en onze Lente komt er ook bij liggen zo lief om dat te zien
Ally- luna houd goed de wacht
Aislinn haar omvang op dat moment ben ik aan het pannenkoeken bakken ja en zoals velen weten liggen ze dan ook nog bij je
Hier is ze wat meer hijgerig
onze tut
en hier is ze weer wat rustiger
en ze zocht even de werpkist op
Het rommelt wat maar het kan best nog even duren we houden haar goed in de gaten.

Maandag 6 juli
Ik heb gisteravond de roedel maar naar achteren gedaan omdat ik haar de rust wou geven ik slaap al twee weken beneden op de bank bij hun dus kan alles goed in de gaten houden.
Op dit moment ligt ze in de bijkeuken dus we wachten het allemaal maar af hoe het verder gaat ontwikkelen.
Aislinn zit nu op dag 60 van haar dracht normaal zou ze als ik van de eerste dekking uitga donderdag 9 juli uitgeteld zijn maar ja de natuur gaat zijn eigen gaan. Ik hou jullie op de hoogte zover ik kan .
fijne dag allemaal .
Dinsdag 7 juli
Gisteren zijn we toch even naar de dierenarts gegaan ook meer voor mijn eigen gevoel en dat ik zeker wist dat het nog goed ging met Aislinn .
Ook mede omdat ik dat had meegemaakt met Guanita en dat wil je niet meer mee maken. Maar alles was nog goed met Aislinn en haar ongeboren beertjes en dat was voor mij een veilig en goed gevoel om dat te weten dat gaf weer de rust want ook Aislinn merkt dat aan mij dus even weer zen wat de dierenarts zei
.Ik kreeg gisteren nog een heel lief berichtje op mijn mobiele van Angelique dank je wel daarvoor ontzettend lief van jullie dat waardeer ik(wij) van harte.
Vannacht was Aislinn meer onrustig graven enz dus ze is nu echt bezig en zich voorbereiden naar de bevalling.
Woensdag 8 juli
Piet is nu bij huis en laat onze andere honden uit zodat ik bij Aislinn kan blijven en haar in de gaten kan houden. Vanmorgen kwam ze bij mij op de bank ze vind het heerlijk als ik haar streel maar ik weet ook dat haar Oma Luna en mama Udessa dat heerlijk vonden ja dat vergeet je nooit meer . Maar we wachten nu rustig af hoe het gaat verlopen
hou jullie op de hoogte zover ik kan.
lieve groet van Aislinn en Bono