Week 2 nieuw

Vandaag zijn onze 4 beertjes 2 weken oud en hun oogjes zijn open zo lief gezicht nu het gehoor nog maar dat duurt ook niet zo lang meer.
Vandaag krijgen ze hun eerste wormkuur nou lekker dan anders maar het moet voor hun bestwil en Aislinn krijgt dan ook gelijk een wormkuur anders heeft het geen zin .
Ze groeien mooi dus ik ben heel tevreden en zeker trots op ze en het zijn zo tevreden beertjes. Ik heb ze vanmorgen op reutje bruin na nu een bandje omgedaan. Alleen reutje lichtgroen heeft nu een paars bandje om gekregen.

Reutje blauw zijn geboorte gewicht was 6.75 gram- 1820 gram en nu 2050 gram.
Reutje donkergroenzijn geboorte gewicht was 645 gram -1605 gram en nu 1715 gram.
Reutje bruin zijn geboorte gewicht was 630 gram – 1565 gram en nu 1760 gram.
Reutje lichtgroen heeft nu een paars bandje zijn geboorte gewicht was 540 gram -1590 gram en is nu 1705 gram.

Dit zegt genoeg
zo lief zo klein zo kwetsbaar
mijn knullie’s
Vanmorgen hun bedjes weer verschoond nieuwe bandjes om en nu maar even weer slapen.

Vrijdag 24 juli 2020.
vanmorgen kregen wij de eerste a.s puppy baasjes op bezoek om even te mogen kijken in de werpkist en ze vonden het geweldig en waren dol blij en onze 4 beertjes vonden ze heel mooi en dat ging met een lach en een traan bij het zien van hun toekomstige beertje. En dat wordt koffie met beschuit en blauwe muisjes en nog een stuk gebak erbij !!!!

lekker in de rust

Vanmiddag kregen we de tweede puppy baasjes op visite en opa Jos volgt steeds onze website mee.

het is een mooie dag dus we kunnen ook lekker buiten zitten voor mij is het belangrijk om toch kennis te maken met de nieuwe puppy baasjes en de kraamtijd van 8 weken waarin ze op bezoek mogen komen wat ik heel belangrijk vind voor mij en onze 4 beertjes en de toekomstige baasjes en gezinsleden.

Ze hebben een nieuwe voetbal gekregen waar ze later mee kunnen spelen met elkaar
Dit was voor ons en voor Aislinn & Bono .

Het was een leuke dag en gezellig dank jullie wel voor al het lekkers bij de koffie en de lekkernijen voor onze newfy’s en de cadeautjes voor de beertjes.

Zaterdag 25 juli 2020.

Vanmiddag krijgen we nog een puppy visite nieuwe baasjes voor een pup die mogen ook even mee kijken verder gaat alles goed in en rond om Uut Oons Berehuus.

Nogmaals iedereen bedankt was gezellig !!!!!!

Zondag 26 juli 2020.
Vanmorgen begin ik even naar de pups te hebben geflest en verzorgd en geknuffeld even met Aislinn gewandeld maar ze wil niet zo ver van huis
dan gaat ze gelijk weer om ja en je doet alles zo goed samen samen zijn we een goed team en voelen mij elkaar heel goed aan .
Aislinn zorgt goed voor haar 4 beertjes ze geeft ze nog iets melk zelf en dan fles ik bij voor alle vier ze doet zo lief steeds pakt ze een speeltje in haar mond en neemt dat mee in de werpkist voor haar 4 beertjes en legt dat dan bij ze neer of buiten de werpkist.
Toen ik met onze beertjes klaar was heb ik de trimtafel buiten gezet en even Guanita geborsteld en wat getrimd en geblowd die vind dat heerlijk die gaat er echt voor staan of liggen zij vind dat heerlijk toen zei klaar was onze Ally- luna aan de beurt

Vanmiddag kregen we visite en het weer was lekker dus konden we buiten zitten en onze 4 beertjes lagen lekker aan de Bahama’s en kijk ik geregeld even als ze nog lekker slapen of Piet kijkt even dus dat gaat heel goed Aislinn ligt ook even lekker buiten .

Dank je wel lieve Casper en Enzo voor de leuke cadeautjes en het speciale speeltje
Rechts het speciale speeltje

Maandag 27 juli 2020.
Onze beertjes doen het goed maar merkte toch maandagavond laat dat onze kleine man wat last had van krampjes in zijn buikje dus heb ik hem gemasseerd en bij hem gelegen in de werpkist .

Dinsdag 28 juli 2020.
Onze kleine man had geen krampjes meer gelukkig maar toch houd mij zulke dingen bezig waar het aan kan liggen misschien toch de voeding dat hij daar niet tegen kan dat was mijn eerste gevoel en geloof mij maar mijn gevoel laat mij nooit in de steek en Aislinn voed ze ook nog steeds elke keer
Nou hou hem maar even in de gaten.
Dinsdag avond rond half zeven kreeg hij weer krampjes en wou niet drinken toch maar aan de bel getrokken en kon even komen met hem bij de dierenarts onze zoon en kleindochter Sherita gingen even mee. Even onderzocht en heeft wat vocht toegediend gekregen door een spuit nou dat vond hij niet zo leuk hij gilde even en onze kleindochter zat in de wachtkamer en die hoorde dat die moest huilen want hij mocht toch geen pijn hebben onze zoon uitgelegd dat dat even moest voor zijn bestwil. Ach vond dat zelf ook zielig maar het moest even.
En waarschijnlijk ligt het toch aan de puppymelk dus gelijk maar andere meegenomen om te kijken hoe hij daar op reageert ga de anderen ook gelijk overzetten op deze voeding want in die zin zijn ze echt nog zo kwetsbaar zo teer.
Thuis gekomen hem gevoed hij dronk gelukkig wel weer en ben in de werpkist gaan zitten om hem in de gaten te houden en heel zachtjes te masseren dus die nacht ben ik gewoon opgebleven de anderen sliepen lekker en Aislinn kwam ook steeds even kijken en hun te voeden want in de nacht krijgen ze nog een voeding .

Woensdag 28 juli 2020
Onze kleine man doet het weer goed maar hou hem nog in de gaten kijken hoe hij het vandaag doet ook op deze voeding maar heb daar wel een goed gevoel over. Inmiddels lopen ze door de werpkist en zijn hun tandjes er ook door ik moet ook wel lachen om ze het lopen dat waggelt nog wat en dan op hun kontjes zitten en dan weer staan ja dat kost even het balans te vinden maar het lukt ze steeds beter en dan kijken ze je aan met die kleine kraaloogjes onze jochie’s . En onze kleine man doet het ook weer goed gelukkig .

mijn scheet!!!!!!

We gaan nu verder in week 3