Week 5 (nieuw)

Donderdag 13 augustus 2020
Vandaag zijn ze 5 weken oud de dagen vliegen voorbij maar we genieten ontzettend van ze ik moet er nog niet aan denken maar het schiet alweer aardig op maar niet aan denken haha voor mij zelf maar hun baasjes kijken er al naar uit.
Vandaag is het nog een bijzondere dag mijn zwager krijgt vandaag nieuwe bloedstamcellen dat zal vanmiddag plaats vinden wij van beide families leven ontzettend met hem en mijn zus mee nog even met mijn zus gepraat en dan begint vanmiddag zijn tweede leven zoals ze dat noemen maar hij krijgt het nog weer heel zwaar maar we zijn wel enorm trots op hem en mijn zus die alle dagen bij hem is ze slaat nooit over en dan maar hopen dat alles straks aanslaat. ik vind kanker toch een nare ziekte het maakt je helemaal kapot en wat je moet door staan om te overleven maar neem mijn petje of voor mijn zwager wij kunnen hem alleen maar steunen en vooral met coronavirus wordt het niet makkelijker door maar het is niet anders.
Allemaal maar weer spannend.

De periode met de trog hebben we nu ook gehad en krijgen ze eten uit hun eigen bakje.

dat smaakt lekker

Onze 4 boefjes doen het uitstekend het is echt genieten met ze en ze zijn heel makkelijk in alles spelen slapen eten en genieten van het buiten zijn samen delen ze alles met hun mama Aislinn die de hele tijd bij ze is ze verliest geen pup uit haar oog. het is zo mooi om te zien dat zij een speeltje pakt in haar mond en dan naar haar pups gaat om met hun te spelen.
Ook als zij wat gaat eten geeft ze het weer over om dat aan haar pups te geven zodat ze kunnen eten lieve Aislinn ik ben zo trots op je hoe jij je pups verzorgt met zoveel liefde en passie .
Ook zien we de karaktertjes steeds meer wat ze laten zien .
Het zijn alle vier mooie lopers mooie ronde oogjes echte dikke berepootjes mooie wangopvulling en ze lijken heel veel opelkaar ik ben super tevreden over ze en dat mogen hun mama Aislinn en papa Bono ook zijn met wat we nu zien.

En ik slaap nog steeds bij onze beertjes op de bank dat doe ik tot het allerlaatste. Maar zoveel slaap krijg je niet haha je bent de hele dag druk bezig of met hun of de was of met onze groten waar ik ook trots op ben je hoort ze niet ze weten heel goed wat hier afspeelt ze hebben al kennis gemaakt met ze Ally luna vond het wel spannend haha Lente vond het geweldig en de anderen weten al hoe het is om moeder te zijn maar ook die vinden het geweldig. En dan niet te vergeten hun opa Alice van 11 jaar en 6 maanden oud met hun Oma Udessa van 9 jaar oud en 6 maanden hun zijn ook mij trots waar ik ontzettend van hou .

Het eten gaat hun zeer goed af ze vinden het heerlijk ze krijgen vlees en zo af en toe brokjes zodat ze dat ook leren nou het is echt smikkel smikkel .
blijf er wel altijd bij zodat ik weet dat ze genoeg krijgen alle vier want ze willen nog wel eens bij elkaar in hun bakjes zitten zodat ik ze even weer terug zet achter hun eigen bakje.

zo allemaal weer gegeten mama ruimt de plasjes op ik de poepjes.
dan wordt er gespeeld onder toe zicht van hun mama Aislinn
ja en wat is er mooier om toch iets te pakken wat niet mag
ja jongen jij ziet daarin het verschil niet met het speelgoed of een schoen niet jouw fout hoor.
ja en hier onze boef even kijken als er nog niet iets te halen valt nou Bruno het is werkelijk op.
toch even de bakjes bij langs ik weet dat papa Bono dat ook altijd deed dus de appel valt niet ver van de boom .

Zondag 16 augustus 2020.
Vandaag komen we bij elkaar voor de voeding alles doornemen wat opvoeding betreft en wat wij graag niet zien en wat wel en hopen dat de mensen dit toch opvolgen in belang van onze pup je kunt het maar één keer goed doen voor ze en anders aan de bel trekken bij mij voor advies en vragen zodat we jullie daarmee kunnen helpen en van dienst te zijn alles voor een goed doel en dat is onze pup/ jullie pup.
Voor eten en drinken verzorgen wij natuurlijk en we werden verwend door Leni en Raymond door een prachtige smakelijke tompoes bij de koffie of thee ja en dat was even een traantje pikken mijn twee allerliefste kanjers stonden daar op onze Bayluna en Boemba ze blijven altijd in je hart dat zal nooit over gaan en het raakt nog steeds ik kan het een plekje geven maar toch….
en een taart die Leni zelf had gemaakt voor de pups maar die heb ik gegeven aan onze grote honden die hadden dat ook verdiend nou en die hebben daar van genoten hoor bedankt Leni en Raymond.
Het was een gezellige dag met elkaar fijn dat jullie dat ook zo hebben ervaren en er van hebben geleerd en opgestoken best veel info maar in het boek komt dat weer terug zodat je het weer terug kunt lezen.

de bijzondere tompoezen heerlijk waren die !!!
de pups hun taart heel mooi gemaakt Leni nogmaals bedankt de grote newfy’s vonden het heerlijk.

Maandag 17 augustus 2020.
Ja hun buurmeisje is wel hun grote vriendinnetje Kiara denkt volgens mij ook dat ze een newfy is haha.

Kiara en Bodi

We gaan nu naar week 6.