De Echo van Guanita op 9 mei 2019

Gisteren op mijn verjaardag gingen wij de echo maken met Guanita en naar alle verschijnselen wat ze liet en nog laat zien dachten we echt dat we kleine bolletjes zouden zien maar we zagen alleen nog maar duisternis wat onze kleinzoon zei die samen met onze kleindochter mee mocht en ik had uitgelegd thuis waar ze op moesten letten.
Volgende week herhalen wij de echo nog een keer om te kijken als er toch nog iets verschuilt zat achter haar ribben of niet. Zo zijn jullie dan even op de hoogte van hoe het nu is !!!


Op 25 April 2019 zijn de twee pups geboren van onze Madiba & Bamse

Op 25 April 2019 zagen de twee beertjes 1 zwarte reu en 1 zwarte teef van Onze Madiba en Bamse het levenslicht ontzettend blij en zeer dankbaar ben ik hiervoor.


Op 11 April 2019 is onze Eye Hope Guanita gedekt door Kamp. Satisfy Bear Bob Jelängerjelieber

Op 9 mei 2019 op mijn verjaardag maken we de echo om werkelijk te zien als onze Guanita drachtig is van Bob
uit deze combinatie verwachten we bruine beertjes en zwarte beertjes.
voor vrij blijvend informatie over deze combinatie kunt u mij bereiken in de avonduren op tel.nr
0528-276114
Groetjes Roelineke en knuffel van Guanita en Bob.

Dit is Bob een ontzettende lieve reu met een gouden karakter en een reu zoals ik die graag zie deze combi herhalen wij nog een keer wegens de mooie en gezonde combinatie die zij hebben doorgeven aan onze Lente en Lola .
Deze combi voldoet aan alle eisen van de Nederlandsche  ras vereniging NNFC en het Raad van Beheer in Nederland


En ook onze Eye Hope Guanita Uut Oons Berehuus is loops geworden binnenkort hier meer over.


29 maart 2019 Vandaag zijn onze Aislinn _Guanita en hun broer Noah jarig


Vandaag zijn jullie 4 jaar geworden van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en Lieve Noah vele dikke knuffels van ons allemaal ook van je mama Udessa en papa Angel Amani (Alice) en Aislinn jij van je 7 prachtige beertjes die daar deel van maken Hiep Hiep Hoera jullie zijn vandaag 4 jaar


27 maart 2019 Vandaag ben je jarig lieve Boemba 13 jaar ben je gewordenLieve Boemba 13 jaar maak je deel uit ons leven en wat zijn wij toch trots op je we hopen dat je nog lang bij ons bent we hebben een band met elkaar dat is niet te beschrijven en wat dat voor mij en voor ons allemaal betekend je maakt nog van alles mee in ons bestaan en wat ben ik daar toch ontzettend dankbaar voor ik hou ontzettend van je lieve prachtige oude beeren al onze newfy’s zijn stapel op jouw met Aislinn is je  band heel sterk al van kleins af echt heel bijzonder en dan maak je haar 7 beertjes ook nog mee ik ben echt een rijk mens met jullie allemaal.
Binnenkort haar foto’s


Hiep Hiep Hoera Wat zijn wij super blij Madiba is drachtig van Bamse

21 maart 2019
Op de verjaardag van onze Lente en Lola gingen wij gisteren de echo maken om te zien als Madiba drachtig bleek te zijn ook al had ik een vermoeden maar zie toch graag de echo en ja hoor we zagen vruchtjes wat ben ik hier toch super blij mee !!! uit deze combinatie verwachten wij zwarte beertjes !!! Lieve Angelique en  Lieve Jack van de Turfhoeve dank je wel weer voor alles ben jullie dankbaar daar voor .
Het verslag kunt u binnenkort lezen over Madiba en Bamse hun dracht in het puppyboek!!

 


Vandaag is het feest Lente & Lola zijn vandaag jarig HOERA !!!!

Lieve Lente & Lola vandaag zijn jullie 1 jaar geworden een hele fijne verjaardag en vele knuffels ook voor de
Fam. Buurman waar Lola woont dikke knuffels van je mama Guanita en papa Bob.
Ik hou van jullie !!!

Een geweldige foto van jullie met jullie mama toen jullie nog klein waren


Vandaag is Grizly Bruno jarig 13 maart 2013


Lieve Bruno van harte gefeliciteerd met je verjaardag 6 jaar ben je vandaag geworden een hele fijne dag toegewenst met je vrouwtje en je vriendjes en van ons allemaal hele dikke knuffels


Op 22 februari 2019 is onze Dream-Bay Madiba Uut Oons Berehuus gedekt door Intermezzo Von Widdersdorf

EN ZIJN KOOSNAAM IS BAMSE BINNENKORT HIER MEER OVER BIJ DE PLANNING 2019 !!!
DUS ER KOMEN WEER EEN PAAR SPANNENDE WEKEN VOOR WIJ DE ECHO GAAN MAKEN MET ONZE MADIBA  EN HOPEN DAT MOEDER NATUUR WEER MEEWERKT.