Week 4 (nieuw)

Donderdag 6 augustus 2020.
Vandaag zijn onze 4 beertjes 4 weken oud en we zitten nu op de helft de tijd vliegt voorbij en ik geniet alleen maar van ze want voor dat je het weet is de tijd zo weer voorbij ( daar denk ik nog maar niet aan ) inmiddels hebben we contact gehad en bezoek van de nieuwe toekomstige baasjes en huis genoten. ik heb wel een tevreden en goed gevoel bij hun nieuwe baasjes .
Ik wil alleen maar het beste voor ze zoals ik het zelf ook graag zie en wil en dat ze alle liefde het houden van krijgen die ze verdienen want hun lot ligt in de handen van de mensen ze zijn totaal afhankelijk daarvan.

Vrijdag 7 augustus 2020.
Vanmorgen kreeg ik een geweldig mooi kado van Raymond & Lenie ja ik vond het geweldig en moest ook even een traantje pikken heel erg bedankt daarvoor die krijgt een mooi plekje in de kamer.

Super mooi zelf Raymond heeft het zelf gemaakt als ik daar dan naar kijk ja dan denk ik aan mijn 4 knullie’s
Even een onderonsje
Nog even bij hun mama
Nu uit de trog proberen met zijn vieren een lekker geklieder maar dat geeft niets dat wil wel weer schoon en hun zelf ook
En met hun mama Aislinn erbij als voorbeeld komt alles goed

Zaterdag 8 augustus 2020.
visite voor onze beertjes en worden wij getrakteerd op een lekker broodje worst dank jullie wel Daniella en Pascal.

zo fijn dat ze zo goede moeder hebben die leert ze wel hoe het moet
Aislinn houd goed toezicht
zo dat is weer klaar goed schoon gemaakt
Nu lekker slapen

Wat een warmte ik vind dat maar niets voor de groten hebben we een zwembad opgezet en de vier kleintjes zitten geregeld met hun pootjes in de waterbak.

Ons bruintje is een echt moeders kindje hij is waar zij ook is

Inmiddels krijgen ze nu vlees maar ons bruintje heeft nog zo behoefte aan zuigen dat hij nog een fles krijgt met vlees erin wat gemalen is nou die heeft hij zo leeg. Die krijgt hij morgens en bij de late voeding.

En dan heeft moeders hun schoongelikt en maak ik ze ook nog even schoon want met die warmte en vlees komen er ook vliegen op af o wat heb ik daar toch een hekel aan.

Vanmorgen heb ik al onze vier beertjes gewassen en met de blower gedroogd nou dat deden ze zo goed dus ze zijn weer lekker schoon
en kunnen ze weer opnieuw smeren met het eten want het zijn mij toch vier smeerkontjes en vooral met die warmte erbij.

Zo lekker bij hun mama liggen

De werpkist is nu uit de woonkamer en hebben ze nu hun puppykennel zodat ze nu alles mooi kunnen zien en met die warmte is dat ook wel lekker

En ja hoor hij is weer bij zijn mama
Ons klein lief buurmeisje Kiara onze honden vinden haar geweldig en met onze Madiba heeft zij helemaal een klik Madiba doet net als dat zij een pup van haar is en Kiara denkt dat ze een newfoundlander is haha

En om buiten te zijn vinden ze heerlijk je ziet ze genieten en ontdekken

Ik sta geregeld met de vliegenmepper klaar voor de vliegen en de bijen en wespen want dat vind ik helemaal niets als ze gestoken zouden worden maar het gaat goed gelukkig.
En wie is weer bij zijn mama
moeders kindje

inmiddels hebben we er weer een drukke week er opzitten en zijn onze 4 beertjes gauw vijf weken oud .Sherita is stapel op ze en hun kennen haar al heel goed.

We gaan nu naar week 5 .